Breaking News
Home / Stiri Online / Sunt adeptul imunizării de grup. Libertatea este mai presus de orice. Credeți că virusul va dispărea dacă se iau măsuri?!

Sunt adeptul imunizării de grup. Libertatea este mai presus de orice. Credeți că virusul va dispărea dacă se iau măsuri?!


„Mai sau tarziu vom cunostinta cu acest virus. (…) Virusul exista. Moartea e un fenomen natural, pacate nu o bloca. (…) Toată mască,  respectă regulile, mor oameni. (…) Eu nu am mască momentul am obligat. (…)

Sunt imunizarii de grup, exact ce s-a intamplat in Suedia, unde s-au autoimunizat. Toata radea de Suedia, acum râde. Ei au recomandat distantarea, purtarea mastii. Au  peste 5.000 de morți de acum patru si acum s-au blocat. (…) Sunt România. (…) Atât cat esti si ai credinta, nu ai probleme. Nu neg existența virusului, nu e asa de periculos, si suedezii au facut asa. Dl doctor a de suedez. a foarte ca suedez e de urmat. Eu am acum sase acest lucru”, a susținut Cataramă, emisiunea „Legile puterii”, de la PLUS.

Reamintim a la sfârșitul lunii 5.800 de morți COVID-19, atunci deceselor. În prezent, numărul raportate de 5.918, rata cumulate cele Europa, de 0,2, Centrului al Bolilor (ECDC). raportate de țara noastră marți, 27 octombrie, a la 6.574, ultimului de autorități. 

Viorel o dictatură medicală a restrâns de criza de coronavirus, de România, de statele limitarea virusului: „Acum toata incepe sa se trezeasca. Trump. De fapt, conducatorii au cazut in capcana medicilor doresc dictatura medicala, si neavand forta destula sa se opuna dictaturii, au aceste gresite. (…) Cei au intelepciunea sa se lupte cu acest acum bine mersi. Intelepciunea decizia politica”.

Viorel a explicat ar fi el ar fi de decizie: „Eu nu sfatuiesc nimic, nu impotriva purtarii mastii, impotriva obligativității măștii. (…) Eu m-aș fi a facut Suedia. As fi recomandat sa se i-as fi lasat sa actioneze in functie de constiinta lor, in functie de lor. Pentru viata e importanta decat libertatea. Pentru altii, libertatea e importanta”.

Cataramă: de orice

„Chestiunea ca de romani considera ca libertatea e decat si nu doresc sa aiba macar o secunda: la educatie, religie. Sunt ne-au incalcate. (…)

Răul randul gasti de n-au cu sanatatea oamenilro, poate si politicieni. Pentru ca de cinci au aruncat cu in stanga si dreapta, si acum inchise, institutiile inchise. (…) Sunt in sectoru lprivat au in saraciei, al nebuniei. (…)

Daca au masuri ce au facut, in coronavirusul , vom intra in contact cu el. Credeti o dispara? a ca problema va 3 noiembrie, dupa alegeri”, a declarat Cataramă, seară, la „Legile puterii”, de la PLUS.

About BoTposter

Check Also

Pragul de venituri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, majorat

Potrivit proiectului de act normativ, pragul maxim de venituri până la care se acordă ajutorul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *