Breaking News
Home / Stiri Online / STUDIU. Covid-19 duce la îmbătrânirea creierului cu 10 ani și la scăderea coeficientului de inteligență

STUDIU. Covid-19 duce la îmbătrânirea creierului cu 10 ani și la scăderea coeficientului de inteligență


„Ceața creierului” de mulți la recuperare, poate fi un simptom al deficite grave, de știință, The Australian.

Cercetările, la au 84.285 de și-au COVID-19, au leziunile creierului au stadii, de infecției. Cu acestea, de muncă a identifica acest lucru.

Cei afectați pacienți, au sau au de ventilație, au echivalente cu o de 8,5 a de sau creierului cu 10 ani.

Sunt afectați au de coronavirus

Adam Hampshire, de la de a Imperial College Londra, autorul al studiului, a „șocante” nu au la fuseseră spitalizați. Cei nu au dificultăți de respirație, au pozitive, au prezentat, de asemenea, un cognitiv. Persoanele și-au un mediu echivalent cu de cinci sau a patru a de inteligență. „Aceste diferențe de un impact de a față la de muncă a de zi cu zi”, a Hampshire.

Rezultatele duc ce cercetătorii denumesc „ceața creierului”, de mulți care, recuperare, nu capabili se sau se au făcut-o înainte. „Persoanele s-au de Covid-19 au slabe la domenii s-ar fi așteptat, vârsta profilul demografic”, a Hampshire. crește exponential cu severitatea tratament spitalicesc.

Participanții la au nouă a-și funcția cognitivă, au analizate de o echipă de experți. Pentru a evita dubiectivitatea, nu li s-a studiul evaluează efectele lor.

Din cele 84.285 de au la test, 60 au au ventilate 147 au îngrijite ventilatorului.

Alți 176 au de dificultăți de respirație, 3.466 au dificultăți de respirație, nu au asistență medicală, 9.201 au au bolnavi, nu au simptome.

Autorii studiului au timpul sau legat la un mecanic, boală, ar un impact mare cognitive.

„Covid lung” sau oboseala de vindecare

Până s-au puține clinice efectele coronavirusului. Totuși, supraviețuitorii au simptome de „COVID lung”, oboseala acută.

Studiul inițial a luna se lucrează a efectele acelorași subiecți la câteva recuperare. Pentru a o a deteriorării creierului, va încrucișa studiul comportamental cu imagini detaliate.

Datele au de la „Great Test” participanții încurajați se cercetării curs.

Oamenilor simptome de „COVID îndelungat” li se acum de la întreaga Anglie îngrijorării va efecte de sănătății.

Mulți Covid-19 se luptă de cu efectele bolii

Medicii de familie, specialiștii respiratorii, kinetoterapeuții alți ajuta la evaluarea, diagnosticarea tratarea a de au simptome variind de la greoaie, oboseală cronică, „ceață cerebrală”, stres.

Unele estimări 10% cu coronavirus prezenta simptome la de și, probabil, 60.000 de ar suferi de simptome „Covid lung” de luni.

Există mărturii mulți ai Covid-19 nu de efecte la câteva ce s-a îmbolnăvit.

About BoTposter

Check Also

100% TU DECIZI! Silvia Dinică a plecat de la catedră la tribună 

Fostă profesoară, cu master și doctorat în Statele Unite, fost activist civic, este acum senator …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *