Breaking News

Strategul economic al lui Liviu Dragnea, bun de plată! Darius Vâlcov, obligat să dea 20.000 de lei pentru defăimare


 

Fostul consilier al premierului a condamnat la a 20.000 de clipul cu doi pe Facebook, asocia organizatia cu insemnele naziste, gestul sau incalcare a la si prestigiu. Pentru aceeasi postare, a sancționat de CNCD. Și evreilor au la la adresa șefului statului, pe l-a într-un videoclipul pe Facebook. 

Magistraţii au admis, joi, apelul formulat de al Germanilor (FDGR) de soluţia pronunţată de 2019, prin fostul al PSD  a la a 20.000 de o pe a acestuia.

FDGR l-a acţionat pe judecată solicitând morale, a admis formulată de FDGR, constatând „încălcarea de pârât a nepatrimonial la şi prestigiu al reclamantei”, Agerpres.

Soluţia a cu apel de FDGR, şi de Vâlcov, s-a pronunţat cauză a admis apelul şi l-a pe cel de Vâlcov.

„Admite apelul declarat de reclamantul al Germanilor şi consecinţă înlătură considerentele sentinţei 2788/20.06.2019 pronunţată de dosarul 32741/299/2018 (pagina 14, paragraful al doilea), formularea: ‘Chiar acceptând egalităţii cele organizaţii de sentinţa menţionată …’. Respinge apelantului reclamant de obligare a apelantului pârât la cheltuielilor de judecată judiciară de achitată apel, ca neîntemeiată. Respinge apelul declarat de pârât, ca nefondat. Cu drept de 30 de de la comunicare”, se soluţia pronunţată de Olt.

În cu unn an, soluţia pronunţată de Slatina, 2019, se că: „admite formulată de reclamanta al Germanilor cu pârâtul Bogdan. Constată de pârât a nepatrimonial la şi prestigiu al reclamantei prin postarea pe de facebook a pârâtului a montaj cu ‘Medalia de onoare Volksgruppe in Rumanien’, de egalităţii German şi al Germanilor, pe roşu sub svasticii. Obligă pârâtul la reclamantă a de 20.000 lei, cu de morale. Obligă pârâtul pe sa de facebook hotărâri”.

În octombrie 2018, Combaterea Discriminării (CNCD) l-a sancționat pe postarea 2 2018. a fapta de a publica pe sa de un constând într-un montaj al Germanilor reprezintă o nazistă „constituie de discriminare”.

„De asemenea, materialul preşedintele organizaţii naziste. Fapta se cu contravenţională cuantum de 2.000 de lei”, se arăta într-un comunicat al octombrie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *