Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Ștefan Bănică Jr., bătut crunt de securiștii lui Nicu Ceaușescu. Istoria tristă a Nadiei în relațiile intime: ”Era și cu Nicu, și cu Ștefan”

Ștefan Bănică Jr., bătut crunt de securiștii lui Nicu Ceaușescu. Istoria tristă a Nadiei în relațiile intime: ”Era și cu Nicu, și cu Ștefan”

Ștefan Jr. a bătut de securiștii lui ce ar fi aflat a cu actorul. Amănunte ies la iubirile Cămăneci, la bine de 30 de ce aceasta a România.

Ștefan Jr., bătaie de Securitate, ce s-a aflat a lăsat-o pe Comăneci

Ștefan Jr. a mâncat o bătaie soră cu ce Ceaușesu, Comăneci, a aflat aceasta cu actor. Bărbatul i-a fuga Nadiei Comăneci a dezvăluiri iubirile trăite de mare gimnastă a timpurilor.

Constantin a amintit de Ceauşescu şi de Ştefan Jr., şi de un de la o benzinărie Băneasa, de sportiva era topită.

auzit ca Comaneci gravida cu Stefan Banica Jr. " width="1280" height="720" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/nicu-ceausescu.jpg 1280w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/nicu-ceausescu-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/nicu-ceausescu-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/nicu-ceausescu-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px"/>
Nicu Ceausescu s-a suparat cand a ca Comaneci gravida cu Stefan Banica Jr.

Unde a bătut Jr.

Din ce ştiu eu, a cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i atât: “Hai!”. Imediat maşina faţa casei, ea se urca şi acolo. Norocul ei era că, cazuri, ajungea, Nicuşor adormea alcoolului, ea cobora cramă, îşi cu de şi se la Bucureşti.

Prin 1987, era şi cu Nicu, şi cu Ştefan Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti Bucureşti, aflase Nicuşor rămăsese cu Bănică. Aşa a trimis gărzile de corp, au situaţia. lui Nicuşor au şi i-au o bătaie cruntă. de el, era de sânge, la Odobeşti, acolo cânta taică-su şi la el cu Mihăiţă. a avort imediat”, a declarat Panait.

Nadia se cu un băiat de la benzinărie

Chiar se cu cu Bănică, sportiva o de dragoste. Aceasta un băiat într-o benzinărie. ”Pentru mine e ea se la Unite. Să povestesc ceva: cu de fuga State, am cu într-un Japonia.

Acolo, gazdele ne suntem de ne ei nunta, s-o facem. Ce credeţi Nadia? Eu mă căsătoresc cu Mihai, el e meu!. I-a pe toţi mască, pe mine. era un băiat într-o benzinărie şi care-i picase cu tronc. un om de treabă, aducea Nadiei, când, un de şi lucruri“, a Panait.

Ce Nadiei. se află dosarle Securității

Normal, Securitatea Jr. Comăneci. În dosarele securității scrisorile de doi.

Ce fac te iubesc? Greşeala e de părţi. Eu nerăbdător şi totul, tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu rişti, de şi se poate. Ţine minte! Dar pus la punct. Dacă vrei, o scalzi (nici la nu vorbeşti … dormi).

Nadia nu vroia comunice cu Jr. Acesta insista

Vorbim prin (…) Zi nu vrei. Aşa mă enervează chestia asta la tine de mor. Zi cu gura ta şi va fi. Zi pe Bă, nu te iubesc, mi-e frică. Sunt povestea asta. Eu se termine, hazlie e aud gura ta. Nu te costă nimic. …

Pune mâna şi ce e cu securiştii ăştia, ce se întâmplă, de cine mă feresc, scrie! Dau ortul popii sau iau bătaie, da măcar ştiu ce. Poţi şi tu un nu-ţi mâna“, scrisoarea, mesajul de sfârșit fiind: „Arde scrisoarea“.

About BoTposter

Check Also

Câţi bani a câştigat CFR Cluj după victoria cu CSKA Sofia. A luat deja din Europa League cât bugetul FCSB pe tot anul

CFR Cluj este pentru al doilea an la rând singura echipă românească în grupele unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *