Breaking News

Starea de alertă va fi prelungită cu încă de 30 de zile. Propunerea făcută de ministrul Sănătății

Ministrul Sănătăţii a anunţat şedinţei de Guvern, va fi o întrunire a Situaţii de Urgenţă (CNSU), contextul stării de alertă. „Propunerea mea ca ministru al de a starea de alertă. Rămâne ca CNSU, cu ministru Orban, decidă da sau nu. Noi acest moment, 30 de zile”, a declarat Tătaru, acum zile.

„Începând cu data de 16 2020 se prelungeşte cu 30 de starea de pe ţării, instituită prin nr. 394/2020 declararea stării de şi măsurile se pe şi efectelor de 2 / 2 COVID-19, aprobată cu şi completări prin nr. 5/2020, cu şi completările ulterioare, prelungită prin nr. 476/2020 stării de pe şi măsurile se pe şi efectelor de COVID-19, cu şi completările ulterioare, şi prin nr. 553/2020 stării de pe cu data de 17 2020, precum şi se pe şi efectelor de COVID-19, cu şi completările ulterioare”, proiectul de stării de alertă.

Premierul a anunţat, luni, starea de va fi, cel probabil, prelungită. Președintele Național Situații de Urgență spune nu fi impuse suplimentare, ci contră, se măsurilor.

“Orice decizie va de contextul pe baza pe le astăzi. Dacă nu ameliorări, semnificative, cel probabil vom starea de alertă. (…) Mai de a desfăşurarea anumitor activităţi, le vom analiza pe toate, sigur vom de punctul de al specialiştilor de Suport Tehnico-Ştiinţific comisia anti-Covid, de şi funcţie de pe le vom avea, vom şi deciziile politice”, a declarat Orban.

Actualitate

13 Aug, 10:57

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *