Breaking News
Home / Tehnologie / Sportiv mort după ce a fost înjunghiat la o luptă dintre interlopi. Ce s-a întâmplat

Sportiv mort după ce a fost înjunghiat la o luptă dintre interlopi. Ce s-a întâmplat

Adrian Florea, cu o lună, Galați o altercație cu ai clan interlop local. Evenimentul  a data de 19 20 2020. Totul s-a viaductului combinatul siderurgic Galaţi.

Sportiv mort ce a la o luptă interlopi

Tânărul K1, Adrian Florea a trecute, Galați. Medicii de o s-a supraviețuiască, acestuia. Tânărul a dus de Reanimarea Judeţean, unde și-a sfârșitul.

Ce s-a altercația Galați

În cu o a într-o altercație cu ai clan interlop Galați. Este vorba de patru au fost, ulterior, de poliție. patru nu de de omor, ci de crimă.

În bătaie iscată patru, s-a soldat cu înjunghiera lui de un rival. Conform organelor ce cazul, ar fi de la o șicană trafic. Alte informații, pe surse, dintr-un clan interlop, aprte patru.

după ce a la o luptă interlopi. Ce s-a întâmplat" src="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Sportiv-mort-după-ce-a-fost-înjunghiat-la-o-luptă-dintre-interlopi.-Ce-s-a-întâmplat.jpg" alt="Sportiv mort ce a la o luptă interlopi. Ce s-a întâmplat" width="1024" height="640"/>
Adrian Florea, de K1

Acum, lui Florea, urmează stabileascăcareau adevăratele motive incidentului. la baza ar fi vorba de proxenetism, de de protecţie, şi de droguri. Rămâne ca pe veridicitatea acestora. Avocații patru ar fi un conflict spontan, preliminare cu altceva.

Ionuț Sugacevschi lui Florea

Vestea morții de 34 de a de Ionuț Sugacevschi, la ”Exatlon”. La momentul incidentului, Sugacevschi cerea cunoscuților să-l pe Adrian, prin de sânge.

după ce a la o luptă interlopi. Ce s-a întâmplat" width="536" height="731"/>
Ionuț Florea

”Caut donator de sânge, nu grupa, RH-ul negativ, nostru, Adrian, la Spitalul de Urgență Sf Galați. dorește poate dona, adresați Centrului de Sanguine Galați. Vă mulțumesc. Ditribuiți, rog”, a atunci pe lui de Facebook.

Din acest apel de nu a pentr a-i K1. Prietenul său, a afectați, a o fotografie cu Adrian, alături de un emoționant: ”Te te mereu, drag! Îmi vei mult”.

About BoTposter

Check Also

Aceasta este cea mai importantă descoperire despre Soare făcută vreodată. Cum ne afectează în mod direct

Pentru prima dată, oamenii de știință au reușit să măsoare în mod direct fuziunea nucleară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *