Breaking News
Home / Tehnologie / Specialiștii au descoperit o posibilă cauza a bolii Parkinson

Specialiștii au descoperit o posibilă cauza a bolii Parkinson


Se un intestine grelină un conturarea dezvoltării creierului nostru. Și ar fi cheia noilor tratamente boala Parkinson.

O specifică de grelină, intestinal te de foame, poate bloca, de asemenea, formarea de nervoase, cercetări recent revista Cell Reports Medicine.

Totul se la acil-ghrelin (AG) sau unacylated-ghrelin (UAG), ce un de lipsă. În ce AG a formarea creierului, cercetări UAG contrariul.

Ce Parkinson

Echipa de de știință a un UAG AG probele de de la pacienții cu boala Parkinson sufereau de demență, ce probabil o a problemei. Din fericire, de știință, i-ar ajuta dezvolte Parkinson.

„Munca noastră evidențiază al regulatorului al efectul al formei UAG specific”, a declarat într-un comunicat de presă cercetătorul Davies, neurobiolog la Swansea. „Acest reprezintă o țintă medicamentelor noi, ar cele la un tratament persoanele cu Parkinson”.

Lucrarea tratament are o de parcurs. În ce a verificat raportul UAG AG la cu Parkinson, de a corecta acest dezechilibru s-au pe șoareci de laborator, de știință trebui pe ca punct de clinic.

Acestea spuse, ar ajuta să-și bine cu Parkinson. „Descoperirile raportul AG – UAG ar ca biomarker, permițând identificarea a demenței la cu boala Parkinson”, a Davies.

About BoTposter

Check Also

Cum scoți petele de apă de pe mobilă. Ingredientele care elimină cercurile albe instant!

Petele albe pot să apară și dacă apa sau aburul vin în contact cu suprafața …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *