Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Șoc la FCSB! Soția unui fotbalist a plătit un asasin: ”Voia să-l vadă mort, ca să-i ia banii!”

Șoc la FCSB! Soția unui fotbalist a plătit un asasin: ”Voia să-l vadă mort, ca să-i ia banii!”

Soția fotbalist a plătit un de a-i soțul. al cu Fenerbahce, fostul central a victima criminal.

A plătit un asasin. ”Voia să-l vadă mort, ca să-i ia banii”

Soția de Emre Asik, Yagmur Asik ar fi la baza complot, ea ar fi ordonat soțului a un unde fi îngropat.

Emre Yagmur (27 de ani) printr-un de divorț, acum a internațional, la a expus.

Prima oară a cu amantul

Yagmur nu a soțul prin forțe proprii. Ea a convingă doi bărbați să-i soțul. Prima la s-a gândit a ei, Erdi Sungur, Turcia.

Inițial, Yagmur pe Erdi Sungur omul o de soțul său, căruia să-i moștenească . Amantul a fața ce s-a el soția lui Emre Asik i-a cerut ea să-l pe fostul elev a lui Mircea Lucescu.

”Da, am o cu Yagmur. Tot timpul, ei era la moștenirea lui Emre Asik, nu păsa de lor. Ea să-l vadă pe Emre mort, ca ia averea. Cu timpul, a menționeze discuțiile soțului său.

M-a omor, eu am refuzat-o i-am n-am pe cineva. Odată, m-a pus o bucată de mi-a cerut ea. Eu am încercat, am am ratat. Mi-a nu o fac, a renunțat la am Ilyas”, a Erdi Sungur, publicației Sabah.

și Yagmur Asik" width="1200" height="675" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Șoc-la-FCSB-Soția-unui-fotbalist-a-plătit-un-asasin-”Voia-să-l-vadă-mort-ca-să-i-ia-banii”1.jpg 1200w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Șoc-la-FCSB-Soția-unui-fotbalist-a-plătit-un-asasin-”Voia-să-l-vadă-mort-ca-să-i-ia-banii”1-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Șoc-la-FCSB-Soția-unui-fotbalist-a-plătit-un-asasin-”Voia-să-l-vadă-mort-ca-să-i-ia-banii”1-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Șoc-la-FCSB-Soția-unui-fotbalist-a-plătit-un-asasin-”Voia-să-l-vadă-mort-ca-să-i-ia-banii”1-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1200px) 100vw, 1200px"/>
”Voia să-l vadă mort, ca să-i ia banii!”

A pe mâna asasin

Cum variantă nu a mers, Yagmur a alternative. Însăși ei a cu o pe femeia a considerat-o interesantă. Erdi Sungur i-a la un plătit, pe el cunoscuse pușcărie.

Amantul lui Yagmur i-a cunoștință cu asasinul. fotbalist a la serviciile lui, a se personal de de o de crimă. Yagmur i-a criminalului o armă a un Emre Asik  fi îngropat. de Erdi, ea a explorat rurale Duzce.

Soția lui Emre Asik a pus la bătaie suma de 10 milioane de lire turcești (aproximativ 1,12 de euro), asasinul a renunțat pe ultima de a fotbalist.

 

About BoTposter

Check Also

Idei de afaceri cu 10.000 de euro. Ce business poți începe cu această investiție

Uneori ne uităm la alți oameni ce duc o viață mult mai bună din punct …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *