Breaking News
Home / Tehnologie / Șoc! Fiul unei vedete nu are casă şi locuieşte într-un adăpost. Tatăl lui e milionar, dar nu-l ajută

Șoc! Fiul unei vedete nu are casă şi locuieşte într-un adăpost. Tatăl lui e milionar, dar nu-l ajută

Tom bogați Britanie, cu o la 300 de lire sterline. Celebrul o viață de lux, fiul se zbate sărăcie. Jonathan Berkery, 32 de ani, locuiește într-un adăpost locuință New Jersey, a o de o cu băiatului, Katherine, octombrie 1987, într-un de New York.

A o perioadă a negat Jonathan ar fi fiul său. Chiar o decizie a acest lucru, prelevarea testelor ADN. Artistul a o pensie de 1.700 de lire sterline pe lună. s-a Jonathan a vârsta de 18 ani, băiatul nu a sprijin.

În 2008, la doi ce încetase lui Jonathan, a explicat de ce nu ajută fiul. A fiul său, s-a simțit păcălit. Pentru el nu și-a un i-a asta lui Catherine. Iar nu și-a părerea pe parcursul anilor. băiatul a s-ar bucura să-și tatăl.

Jonathan, perioada de la tată

Jonathan a Mail la vârsta de 10 nu a înţeles de ce nu acasă. El a atunci se va acolo şi nu viaţa lor, creşti tată. În prezent, băiatul o carieră muzicii. Dar foarte de acest deziderat.

„Nu mă ofere mea, sau de ăsta. Nu asta mă interesează. Vreau nu târziu. Amândoi a momentele pe tine. Aștept de la el ne vedea”, Jonathan cu un an. Fără succes, însă. Jones, 80 de ani, are un fiu, pe Mark, vârstă de 67 de ani.

Tom Jones, britanici

About BoTposter

Check Also

EXCLUSIV Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Dragușanu să se prostitueze? Declarațiile alarmante ale fostei soții, cea care l-a denunțat pe interlop

Noi detalii șocante ies la iveală în cel mai controversat dosar de prostituție al ultimilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *