Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Smiley şi Gina Pistol au anunţat că vor deveni…

Smiley şi Gina Pistol au anunţat că vor deveni…

Cântăreţul şi prezentatoarea TV Pistol au anunţat într-un părinţii fetiţe o relaţie de ani.


“Mă ce trăiesc acum şi copilăresc alături de copilul meu. Vreau copilului meu, aşa eu o mamă cool”, a declarat Pistol. 

“A joaca! fericiţi, ne simţim şi mici, şi mari, râdem, şi plângem de emoţii, ne conturăm un Acasă al nostru. Împărţim cu voi, prin acest video, bucuria noastră e cu zi mare la figurat, şi la propriu. Mulţumim de răbdare, de şi de mesaje”, a Smiley.

Cei doi şi-au declaraţii de şi au ce le reciproc. 

“Îmi râd, mă distrez cu tine şi eşti un foarte bun, şi eşti foarte empatică”, i-a declarat Smiley. “Eu te ştiu de erai la Simplu. Şi ce-mi plăcea te cunosc era eşti băiat bun, aşa mi se părea. Erai exact de băiat pe să-l ca să-l ta. acelaşi lucru, eşti un om bun, şi mă echilibrezi, că-mi eşti un foarte bun”, a Pistol. 

“Noi acum trei! În urma medicale, acum câţiva ani, am aflat şansele ca eu pe foarte mici. a noi! Am emoţii, nu am sau răspândesc cand nu i-am inima şi am stiut bine. În sfârşit, a momentul de la ce am 3 şi cum, 2 se iubesc, vom 3! Este râs, de fericire, şi emoţie viaţa noastră şi acest oracol pe impărţim cu voi, cu recunoştinţa susţinerea şi pe le-am acum. Mulţumim!”, a Pistol.

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

About BoTposter

Check Also

Sunt adeptul imunizării de grup. Libertatea este mai presus de orice. Credeți că virusul va dispărea dacă se iau măsuri?!

„Mai devreme sau mai tarziu vom lua cunostinta cu acest virus. (…) Virusul exista. Moartea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *