Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Situație halucinantă la Sectorul 1. Răsturnare de situație: ce s-a aflat în urmă cu puțin timp

Situație halucinantă la Sectorul 1. Răsturnare de situație: ce s-a aflat în urmă cu puțin timp

Candidata USR-PLUS la primăria 1, l-a pe contracandidatul de de a alegerilor. În filmulețe postate pe sa de Facebook, ea susține primăriei au teancuri de procese-verbale necompletate.

Situație halucinantă Sectorul 1 al Capitalei

Acuzații de fraudă la 1 al Capitalei. Marți, a va anchetei  situația de la al sectorului 1. Candidata a o de a alegerilor de contracandidatul de la PSD.

„Aud lui (Marcel Ciolacu) cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, un bolșevic a Poliția Locală poliție a folosit-o mă urmărească) țineți-vă bine: ”voturile reprezintă speranța oamenilor. Iar acestea nu caz furate.” Really? Și 2016 ce-ați domnilor?! Acum, eu să-i lămuresc pe doi următor. Astăzi solicita al ancheta situația de la Electoral al 1. Să o treabă”, a pe Facebook.

Dan voturilor

Dan a pe Facebook, va Biroului Electoral Central de la Sectorul 1 al Capitalei.

”Azi-noapte, am Biroului Electoral voturilor. Îmi doresc transparență totală, primul a suspiciune voturilor.

Pentru reprezintă speranța oamenilor. Iar acestea nu caz furate. E ca într-o luptă de strânsă se verifice vot. Nu presiunile, manipulările”, a pe Facebook.

Dan Tudorache
Răsturnare de la de la Sectorul 1.

Adresa de președintele Biroului Electoral al 1

O adresă trimisă Biroului Electoral central de procurorul Sprîncu, secții s-au buletine de vot pe ca au votat. Totodată , numărul buletinelor de vot nule era mare cel verbal, documentului obținut de HotNews.ro.

„Având la nivelul Biroului Circumscripției electorale nr. 1 – 1, cu proceselor de consemnare a votării, au urna de buletine de vot ce pe de semnături, ne comunicați se poate o de de votare, deoarece SIMPV nu sistem.

De asemenea, s-au identificat cazuri numărul de buletine de vot nule dosarele de secțiilor de la 1 1 mare cel verbal de consemnare a la punctul d) (dacă se verbal dosarul buletinelor de vot mare ca numărul de semnături)” se document, sursei citate.

About BoTposter

Check Also

Cum ne ajută tehnologia, dar și ne afectează dramatic viețile

Dacă există un obiectiv comun pe care majoritatea industriei tehnologice l-a împărtășit este acela de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *