Breaking News
Home / Tehnologie / Simona Halep, Gică Hagi și Ion Țiriac, mesaj de ultimă oră pentru români. ”O să dureze cel puțin 10 ani!”

Simona Halep, Gică Hagi și Ion Țiriac, mesaj de ultimă oră pentru români. ”O să dureze cel puțin 10 ani!”

Unii sportivi pe i-a au un de ultimă oră de poporului. Ce Halep, Hagi?

Halep, Hagi, de ultimă oră români?

Unii campioni au foarte rapid, la ca Țiriac, Halep. Au au respectat, au de la au muncit zi de zi lor. Într-un interviu de de Storicescu, Observator, sportivi au viață situația ne-am aflat cu toții aceste vremuri. a susținut contextul pandemic a reprezentat o pe nu a putut o prezică a lucrurile, a anormal.

De la era să-și cu un competițiile ce-i ies drum, sportiva a acasă, liniște, canalizându-și personale.„Da, ne-a priză. Totul a anormal mine. Mi-a teamă, am înţeleg ce e vorba, fac ce ca şi nu mi se nimic. Şi m-am odihnit. ce într-un nevoie. Mi-a frică ai mei, bunica, mele, vârstă”, a Halep.

Hagi Halep, români" width="770" height="540" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/halep-tiriac-si-hagi-mesaj-pentru-romani-5.jpg 770w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/halep-tiriac-si-hagi-mesaj-pentru-romani-5-768x539.jpg 768w" sizes="(max-width: 770px) 100vw, 770px"/>
Țiriac, Halep, români

„Alergam şi nu unde ajungem”

Gheorghe Hagi: Înainte alergam, alergam, alergam şi nu unde ajungem. Acuma, acest am conştienţi de valorile personale, grijă de noi, de familie, de prieteni, cercul mic. Trebuie ai grijă de tine, de de tine. Eu asta am simţit.

Ion Țiriac: Eu de 65 de nu fac nimic săptămână dintr-un altul. Eu n-am de acelaşi pat. Mie asta nu că-mi lipseşte, ca ajung la şi nu ştiu ce fac a doua zi la mănânc, asta mă loveşte la cap.

About BoTposter

Check Also

Această tehnică poate alimenta un dispozitiv care să funcționeze un an cu puțină energie

Pe măsură ce nevoia noastră de dispozitive electronice crește, oamenii de știință vin cu noi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *