Breaking News
Home / Stiri Noi / Senatorul USR Dan Lungu renunţă la o nouă candidatură: Am luat decizia pentru a nu legitima un întreg șir de abuzuri și de decizii neinspirate

Senatorul USR Dan Lungu renunţă la o nouă candidatură: Am luat decizia pentru a nu legitima un întreg șir de abuzuri și de decizii neinspirate

„Decizia de a-mi retrage candidatura de la nu a ușoară, pe am m-au investit cu lor. (…) Vreau foarte că, de neajunsurile de luptele interne partid, la momentul Alianța USR PLUS singura noastră, a românilor. Acesta motivul ca nu partid; eu fi reformate.”, a Lungu, într-un comunicat de presă.

Realizarea a sfidat valorile USR

Dan şi-a motivat decizia de prin neinspirat au listele cu candidaţii 6 decembrie.
”Revenind la candidaturii mele, motivul următorul: nu aș ca prin prezența mea cauționez un de a de de cel eu o colegii am Iași. Nu singurul consideră prezența domnului Alianța PLUS Iași, de realizare a sfidează valorile principiile fondatoare Alianței.

Despre alterarea ierarhiilor pe liste prin „autobuzului cu geamuri fumurii” am scris, nu insist. În privința prezenței domnului Alianță astfel: urma de locală locale, el a a-l pe ca fața Alianță la candidatura pe cel de Conferința a Iași. s-a cu discreție totală, eufemistic vorbind, cu multiple Statutului. Strategia nu a Conferința de negociere, aceasta o fi existat”, a explicat senatorul.

Prefer să-mi retrag candidatura

Dan spune a nu participe la a nu ”un șir de abuzuri de neinspirate”.
”Pentru a nu la rându-mi un șir de abuzuri de neinspirate, prefer să-mi retrag candidatura. Rămân si de veche, mulțumindu-le m-au votat. ca mea nu sa le au o bună, adevăratul spirit userist”, a Lungu. 

About BoTposter

Check Also

Ludovic Orban a prezentat cele trei motive care i-au salvat pe piețari de la frig

„Unu: suntem pe un trend descendent, nu mai există riscul major care exista, doi: sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *