Breaking News
Home / Stiri Noi / Senatorul PSD Ion Ganea, dat dispărut de două zile, spune că e în perfuzii. Nici azi nu a fost cvorum în Biroul Permanent din cauza lui

Senatorul PSD Ion Ganea, dat dispărut de două zile, spune că e în perfuzii. Nici azi nu a fost cvorum în Biroul Permanent din cauza lui

Biroul al 12 membri, 7 ai PSD, şi poate asigura cvorum. Doar de zile, democraţii nu reuşesc se într-o şedinţă on-line a demara procedura pe legea data alegerilor, decizia CCR.

Luni şi marţi, senatorii nu s-au la şedinţa purtată on-line, lăsându-i pe social-democraţi cvorumul. Doar de dată, şedinţă s-au 6 parlamentari PSD, puţin senatorul Ion Ganea. În lipsa lui, nu a asigura cvorumul, şedinţele s-au suspendat.

Mai mult, luni, nu a telefonice partid, acuzându-l s-a de PNL, ar fi un de promovare a unui liberal.

Senatorul a cele la telefon

Marţi, a cele la şi a de vorbă cu senatorul Oprea, căruia i-a bolnav şi a perfuzii.

Radu a declarat, exlusivitate la 3, a la Şedinţa Biroului Permanent, unde politice, cu excepţia PSD, NU s-au la şedinţă. Mai mult, secretarii Senatului, (PNL şi USR) nu s-au sala Senatului, a apelul telefonic, aşa regulamentul, a Oprea.

Întrebat ce se cu senatorul Ganea, asigura cvorumul a lipsit de dată, a precizat: “Dimineaţă, eu am reuşit cu Ganea. Este într-o de sănătate presupune internare. Când am cu sa, pe perfuzii. Că va intre la (în sedinţa on-line), nu poate acest lucru.”

“Eu doresc sănătate domnului şi sper ca alături de noi.”

Oprea a exclusă ipoteza ar fi bătut palma cu preşedintele a nu modifica data alegerilor şi a tergiversa procedura pe acest subiect.

About BoTposter

Check Also

Ciolacu: Cred din ce în ce mai mult că PSD va fi pe primul loc la alegeri!

”Pe zi ce trece de campanie şi din discuţiile cu oamenii cred din ce în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *