Breaking News
kitunghii.ro

Șeful DNA – Crin Bologa: ”În dosarul Tel Drum nu s-a putut lucra pe perioada stării de urgenţă”


answear.ro

 “În dosarul Tel Drum nu s-a putut lucra în această perioadă, fiindcă urmărirea penală a fost suspendată prin decretele preşedintelui privind instalarea stării de urgenţă. Nu mai dăm un termen limită. Am stat de vorbă cu doamna procuror, lucrează la această cauză.

Ne-am gândit la toate posibilităţile pentru urgentarea acestui dosar. La DNA sunt foarte multe dosare vechi, de ordinul sutelor. În toate aceste dosare, noi ne preocupăm şi facem tot posibilul pentru a urgenta finalizarea urmăririi penale”, a spus şeful DNA, Crin Bologa, în cadrul unei conferinţe de presă, joi.

În dosarul Tel Drum, procurorii DNA au anunţat, oficial, pe 13 noiembrie 2017 că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

 

Procurorii au pus sechestru de peste 127 milioane lei asupra bunurilor lui Liviu Dragnea. Printre acestea se numără un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea.

 

 

mondris.ro
lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *