Breaking News
Home / Stiri Online / Șefii din PSD se întâlnesc, joi, pentru a discuta despre alegerile locale și despre proiectele legislative viitoare

Șefii din PSD se întâlnesc, joi, pentru a discuta despre alegerile locale și despre proiectele legislative viitoare


Un il pe social-democratii le in parlamentara a inceput in aceasta luna.

Cel ele amendamentul de la de la bugetara, spune ca se abroga prevederea careia punctul de pensie creste cu 14% si se pastreaza forma initiala legea pensiilor, adica cu 40% de la 1 2020.

Presedintele PSD, Ciolacu, a declarat marti ca a discutii cu multi de parlamentar pe acest subiect.

“Am discutii astazi (marti – n.r.) cu multi de si de partide si credem ca acest va in votul comun. (…) Sunt multi lideri, ca o sa anunte domniile in ziua votului. In acest se stie ca in Parlament, ca sa terminam si aceasta discutie, printr-o migratie – hulita acum un an de catre presedintele si – catre PNL. Parlament, in acest moment, are 20% componenta parlamentari politice”, a Ciolacu.

El a adaugat ca a formulat acel ca legile respectate.

“Mai mult, nivelul de in Romania a scazut foarte mult, spune acest lucru. (…) Nu o marire extraordinara, aceasta marire poate fi suportata. Romania imprumuta 1.000 de pe secunda, sa stim ce se intampla cu acesti bani, fiindca ei nu se regasesc in economie. (…) In ce priveste imprumuturile, platim o de 4,74%, mare platita de un european. a state, Poloniei, Greciei, Bulgariei, imprumuturi cu zero, 2 de euro, perioada de pandemie, cu o singura conditie: ca achizitiile sa se faca transparent. Vreau sa va ca Romania nu a un de imprumut”, a afirmat Ciolacu.

Ordonanta de urgenta bugetara pe 2020 urmeaza sa intre in plenului al saptamana viitoare.

About BoTposter

Check Also

80 de milioane de doze din vaccinul Moderna, antamate de Comisia Europeană. Pot urma încă 80 de milioane

80 de milioane de doze din vaccinuil Moderna, antamate de Comisia Europeană. Pot urma încă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *