Breaking News
Home / Stiri Noi / Secţiile ATI sunt pline. Probabil vom ajunge ca Italia, când bolnavii nu mai aveau locuri şi mureau acasă. Nu ştiu ce vom face…

Secţiile ATI sunt pline. Probabil vom ajunge ca Italia, când bolnavii nu mai aveau locuri şi mureau acasă. Nu ştiu ce vom face…

Medicul Virgil Musta, șeful secției de Infecțioase de la Spitalul Babeș Timișoara, nu suntem de situaţia şi spune creşte cazurile de coronavirus, bolnavii ar acasă, secţiile de Terapie pline.

Musta: Secţiile ATI pline, nu ştiu ce vom cazurile nu loc

“Secţiile de pline, nu ştiu ce vom cazurile nu de internat. Atunci, probabil vom fi situaţia de acum şase luni, a Franţei, pacienţii nu unde şi la domiciliu”, a atenţionat medicul Musta, miercuri, la 3.

Ţara noastră a un naţional negativ ce priveşte cazurile COVID. Astfel, 1.713 cazuri de coronavirus şi 49 de 24 de ore, de Comunicare Strategică al Guvernului.

“Este un bilanţ şi acelaşi timp, a depăşit cu ne-am timp. 

Singura metodă de a evita de a cu stricteţe regulile. ca al 12-lea ceas, înţeleagă respectam cele 3 de aur: distanţare (să nu la activităţi unde mulţi oameni), purtarea măştii, igiena mâinilor”, a recomandat dr. Musta.

România, naţional negativ de cazuri COVID

Ţara noastră a un naţional negativ ce priveşte cazurile COVID. Astfel, 1.713 cazuri de coronavirus şi 49 de 24 de ore, de Comunicare Strategică al Guvernului.

Tot marţi, 4.285 de cu cu Sars CoV-2 au decedat.

Numărul mare de cazuri de bolnavi ar fi pus pe de ce priveşte la interior, de la 1 septembrie.

De asemenea, se aşteaptă o nouă creştere a şi cu 1 octombrie, an şi locale.

De ce a “explodat” numărul cazurilor COVID

Numărul mare de cazuri de coronavirus ar fi pus pe dechiderii restaurantelor la interior, cazul acolo nu s-au de protecţie, medicii.

De asemenea, se aşteaptă o nouă creştere a şi cu 1 octombrie, an şi locale.

“Aproape sigur aceste nu consecinţa şcolar, devreme, discuţie dechiderea restaurantelor, nu s-au păstrat de protecţie. Astfel, ele reprezenta un focar de infecţie important”, a dr. Musta, aflat cu virusul.

Actualitate

16 Sep, 14:45

About BoTposter

Check Also

Mihai Tudose: “Votul bate viața! Mor românii pe capete din cauza unui guvern cu o singură grijă: să fie agățat de putere încă 4 ani!”

“Votul bate viața! La Pe-Ne-Le…” a scris Mihai Tudose, miercuri, pe pagina sa de Facebook. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *