Breaking News
Home / Stiri Online / Secțiile ATI din Timișoara sunt pline. E dificil pentru conștiința medicilor să trimită pacienți bolnavi acasă

Secțiile ATI din Timișoara sunt pline. E dificil pentru conștiința medicilor să trimită pacienți bolnavi acasă


”Vedem nu au locuri, se transferă dintr-un altul, de boli infecțioase Covid spitalelor fac față de medii de oxigeno-terapie.
Numărul de cazuri foarte mare, numărul de cazuri foarte mare. 

La foarte nu locuri. o se se un loc, nu are loc, undeva sau altul. 

La Timișoara, de funcționeză o a preluată de Spitalul ”Victor Babeș”, unde am 45 de paturi, s-au umplut. Este vorba se deschidă secții secția de Medicină a Muncii. Este ca Spitalul deschidă o Covid, dup-aia fi limitate nu se secții. Eu am un încercăm medii de la domiciliu”, a declarat medicul. 

Musta a subliniat situația foarte pe medici, bolnavi. extenuați, a fi critice, precum Mangattan, unde morgi adunau cadavrele case, a Secţiei de 2 de la Spitalul ”Victor Babeş” Timişoara.

”Mai pe secțiie de ATI, epuizați, aș spune deprimați, afluxului de foarte a căror de foarte mică. Pe deasupra, intervine stresul legat de noii nu au unde se interneze. Este foarte conștiința noastră anunți un om nu ai unde să-i să-l la domiciliu cunoscându-i de supraviețuire. 
Ieri am un de la o cunoștință SUA, Manhattan, are are noastră cu Covid-ul ca nu se ca cu patru Manhattan, pe stradă morgi ca adune cadavrele de la locuințe. Când am acest mail, m-am cutremurat. Ne vom nu lăsăm se într-o de critică”, a medicul. 

 

About BoTposter

Check Also

„Mă testez zilnic pentru Covid-19. Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc”

„Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc (de COVID – n.r.). (…) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *