Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Secretul căsniciei Loredanei Groza. Ce îi face soțului său, de 22 de ani, de o iubește la nebunie

Secretul căsniciei Loredanei Groza. Ce îi face soțului său, de 22 de ani, de o iubește la nebunie

Loredana are o de invidiat, doamnele domnișoarele o pe de secretul. Cum să-l pe copilului ei o de 22 de încoace?

Loredana Groza, fericite. Ce soțului?

Deși o de trasparentă, exuberantă nebunatică cadrul concertelor, unde prezentă, vorba de personală. de de continuă cele de la noi. A ca de-a se reinventeze, priviri le de o privesc.  Cu astea, a separe bine viața de personală, fiica soțul ei au urmă, și-au dorit. Mulți o compară cu Madonna, a româncei n-a nu va fi la de stufoasă intrigantă precum a internaționale. În cadrul interviu viva.ro, juratul de la X a o mamă de copilul ei are nevoie. acasă, vedeta se dedice – gătește, curat, nu se numește o ideală. Cunoscuta cântăreață a soțul ei nu a acest detaliu a contat momentul s-a că-i va fi partener.

Groza soțul ei ziua nunții" width="635" height="435"/>
Loredana soțul ei ziua nunții

„Secretul e nu gelos, ai încredere, lași spațiu mereu de tine, nu sufoci, nu controlezi, atunci relaxare, degajare, nu e de solicitantă. showbiz amândoi, atunci problemele ne susținem reciproc”
Loredana Groza (Sursa: viva.ro)

Groza cu câțiva alături de fiica soțul ei" width="1024" height="768" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/secretul-casnicie-loredanei-groza-4-1024x768.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/secretul-casnicie-loredanei-groza-4-768x576.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/secretul-casnicie-loredanei-groza-4-1536x1152.jpg 1536w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/secretul-casnicie-loredanei-groza-4-2048x1536.jpg 2048w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Loredana cu câțiva alături de fiica soțul ei

Cine soțul ei cu ce se ocupă?

Lore cu Boncea, cel cu are un copil. Bărbatul nu mondenă, nu de artistic, de film. Acesta are producții precum: Supraviețuitorul, Fire and Ice: Cronica Dragonilor Garcea oltenii. De asemenea, soțul a produs de succes ca: Furia sau Dreaming, TV TV Acasă TV.

„De la început, am e cel bine. e un foarte nu lumina reflectoarelor. E o blițuri”, a atunci a de ce soțul ei nu o însoțește aparițile publice.

About BoTposter

Check Also

Leguma care întărește imunitatea. Beneficiile incredibile pe care le are în sezonul răcelilor

Ceea ce mâncam ne afectează direct sănătatea. Pătrunjelul se găsește de sute de ani în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *