Breaking News
Home / Tehnologie / Secretele bizare ale Bibliei. Poveștile controversate care atrag grav atenția asupra lor

Secretele bizare ale Bibliei. Poveștile controversate care atrag grav atenția asupra lor

Cu siguranță, are clasicii pe le-au de tineri. Dar Scripturii povești obscure, dramatice bizare.

Secretele Cartea Sfântă

Este un fenomen ciudat, anume apologeții creștini general puțin ateii. Este de povești contracareză a lui atotștiutoră atotputernică. Pentru un contemporan, narațiunile Cartea Sfântă, Biblia, arta impenetrabil obscure. Omniprezența imaginilor Noului Vechiului Testament artă necesitatea de a ilustra de a inspira mare într-un emoțional, intelectual.

Poveștile atenția lor

Există o ierarhie a acestor narațiuni a dictată primul de apară. cele au ocupat focale proeminente biserici sau altar. Dar cele cu o radiantă exterior.

Luați de frescă al XIV-lea a inițial absida oratoriei Porro de la Mocchirolo. pasajelor valorile au comandat decorarea. Răstignirea ocupă cel mare spațiu de pe spate.

bizare Bibliei. atenția lor" width="1024" height="524" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Secretele-bizare-ale-Bibliei.-Poveștile-controversate-care-atrag-grav-atenția-asupra-lor-bible-1024x524.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Secretele-bizare-ale-Bibliei.-Poveștile-controversate-care-atrag-grav-atenția-asupra-lor-bible-768x393.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Secretele-bizare-ale-Bibliei.-Poveștile-controversate-care-atrag-grav-atenția-asupra-lor-bible-1536x786.jpg 1536w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Secretele-bizare-ale-Bibliei.-Poveștile-controversate-care-atrag-grav-atenția-asupra-lor-bible.jpg 2000w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Biblia, Cartea Sfântă, povești bizare

Sunt povești, pe cercetătorii Sfinte, Biblia, le consideră cel puțin bizare. Pe ele încercăm vi le la cunoștință.

10. Predica se moarte

Pavel predica Troa un pe Eutychus a ar fi o pe pervazul de la trei. ce predica a mult, Eutychus a a pe fereastră, rupându-și gâtul. Înainte ca lui planificarea înmormântării, l-a la viață. Este o poveste de avertizare a biserică? Tu decizi.

9. Miracolul șantierului

Elisei grupul de prieteni a o casă, s-a a apropiere. Unul bărbați a antic al ”Oh, nu! nu a al – era împrumutat.” Așa a un băț, l-a pe suprafața apei toporului a plutit la vârf.

8. Un genealogic încurcat

Tamar, o văduvă, era într-un dificil. cerea se cu fratele soțului decedat, să-i poarte familiei. Dar socrul ei Iuda i-a absolut, condamnând-o la sărăcie. Așa a s-a ca o prostituată, și-a sedus socrul a el. Când era pe punctul de a fi cu adulter, ea a Iuda era tatăl. Și-a vina Tamar a cruțată.

7. Cea zi lung

Băiatul al regelui a o lovitură de l-a pe Ierusalim. Spunem „băiat drăguț niște șuvițe de păr pe le cântărea de de a tuns, an (2 14:26). Mai târziu, și-a a regatul, Absalom a de luptă pe său, s-a într-un l-a atârnat acolo a capturat ucis.

6. ”Căutat: sau viu”

Profeta Debora armata israelită l-au pe Sisera, generalul canaanit, o frenetică. S-a refugiat într-un trib deșert, era un aliat al sale. Din el, el a cortul lui Jael, ea a agent dublu. Ea a hrănit-o pe Sisera, i-a va de pază i-a la culcare, i-a o țeapă de prin acesteia, omorând-o.

5. de a un a murit deja

Majoritatea a numărul 1 pe fariseilor cu ca de ei. Dar cine a # 2? Lazăr. După ce și-a morți, a o locală, povestind a lui morții. Liderii nu asta, au să-l pe el.

4. răniți de urși

Profetul călătorea, făcându-și cu mesajul de la Dumnezeu, o de adolescenți l-au înconjurat au să-l hărțuiască, insulte să-l numească „chel”. Dovedind Domnul nu ia bătaia de joc, el a la rugăciunea lui cu doi urși furioși au grupul au 40 de tineri. și-au lecția.

3. cu măgarul Măgarul răspunde

Israeliții Făgăduinței, cucereau orașe bătălii, regele moabit a nervos. Așa a un pe Balaam să-i pe israeliți. Baalam și-a misiunea sa de a blestema, măgarul a foarte ciudat, fugind, zdrobindu-și piciorul și, cele urmă, vorbind. El i-a lui Baalam, practic: „Nu mă bate! Încerc te împiedic de cu ne drumul. ” Apoi îngerul s-a descoperit, l-a informat pe Baalam blestemul nu va funcționa l-a treacă.  Când sfârșit la destinație, Baalam binecuvânteze profețească ei, surprinderea nimănui.

2. Geneza 9: 20–21

Noe aproximativ 500 de el ar fi Arca. s-ar fi cu aproximativ 4500 de urmă. Dar acest vârstă de 500 de săi, au o Arcă echipament sau macarale, ce i-au pe pinguinii Mijlociu, ce au sară, și, ce a precum tiranosaurul rex pe Arcă, inundație, Noe se se gol. Și singurii 8 pe potop, ei repopuleze Pământul.

1. asasinat

Ehud, judecătorul stângaci, a o armă palatul rege malefic, deoarece i-au verificat stângă, unde sabia. El l-a pe rege are un și, regele a renunțat la curte, Ehud l-a înjunghiat, împingând de adânc, i-au a de burtă, de grăsime. Nimeni nu a se înăuntru, deoarece regele era la baie. Când s-au hotărât, cele urmă, intre, l-au pe rege mort, au alarma, Ehud era scăpat.

Materialul de vast

Materialul de Biblie vast și, deși o mare artei se ocupă de temele creștine, listă o a povești religioase arta occidentală. În modernă, artiștii au aceste povești utilizări, a comenta curente, ca alegorii agende. Astfel, scene repetat, diferite, de-a artei pe măsură ce tendințele se dezvoltă se schimbă.

About BoTposter

Check Also

Cornel Ilie, surprins cu o șatenă aproape goală. Ce i-a spus Lidia Buble când a văzut

Imagini incredibile cu solistul trupei Vunk. Cornel Ilie a fost surprins cu o şatenă aproape …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *