Breaking News
Home / Stiri Online / Sebastian Ghiță, combinații penale. Cum a dat bani în stânga și în dreapta pentru a cumpăra voturi pentru Ponta

Sebastian Ghiță, combinații penale. Cum a dat bani în stânga și în dreapta pentru a cumpăra voturi pentru Ponta


“Dragi prieteni, învârtindu-mă de prin Chișinău, am împărtășesc ce am aflat de aici, de la “firul ierbii”, “combinațiile penale” lui Ghiță. Astfel, confirma că, 2014, campania prezidențiale România, Petran (aflat închisoare), săgeata lui Ghiță, a împărțit 400.000 a cumpăra aici lui Ponta! Banii proveneau, de Petran, percepute de subcontractori IT, ca Siveco sau UTI !”, Rizea, într-o pe de lui Rizea. 

Potrivit PSD, Petran o probele pe le-ar într-un fostul ar fi spălat suma de 129.343.768 lei!

“Ce nu știti voi, prieteni, e că, disperați de dezvăluirile pe le fac pe Plus, au apelat la de aici Chișinău, fostul general al Publika 2009-2013, Țîra! acest Țîra, au campanie de la adresa mea si “proteste spontane” instituțiilor Moldova!”, Rizea. 

Pe postării, fostul solicită lui Țira “să renunțe la orchestrarea a acestor atacuri media” sa a instituțiilor Moldova, caz contrar, spune acesta, “urmând a-l acționa judecată de informații false”, a cu deputatul Alaiba. 

“Îi un sfat domnului Țîra: să-și vadă de campanie de alegeri locale, unde am candideze la Chișinau unde, 2019, a “reușit strălucita performanță” de a un de 0,36% ! Cât combinațiile cu &Co, într-un viitor…”, Rizea. 

About BoTposter

Check Also

Patru case și mai multe anexe gospodărești, în flăcări

Este vorba despre aproxim o suprafata de 250 de metri patrati care ar fi fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *