Breaking News
Home / Stiri Online / Se pot organiza alegeri parlamentare în actuala situație epidemiologică. Ce spunea Marcel Ciolacu despre amânarea acestora

Se pot organiza alegeri parlamentare în actuala situație epidemiologică. Ce spunea Marcel Ciolacu despre amânarea acestora


 

„Dacă de de acum, da, s-ar alegerile, zise, deci de votare, nu neapărat un la riscuri suplimentare, spunem, de o obişnuită, cotidiană. Nu asta problema. Problema şi post-electoral, ar trebui interacţioneze, ar trebi problemele de de guvernare, de pe le au diversele sociale sau economice, şi ăsta sigur intensifică şi aşa departe. Ulterior, alegeri, la locale, au sărbători victoriei, ăsta va cu siguranță sanatatii publice”, a declarat Al. Rafila, marţi seară, la televiziunea națională.

„Deciziile fi conformitate cu situația epidemiologică preajma sărbătorilor. Dacă intra pe un de recâștigare a controlului va exista o perspectivă . Daca transmiterea va fi de sigur e puțin probabil ne gândim la sărbătorirea tradițională, eu sper da, cu siguranță nu aglomerație publice”, a Al. Rafila.

Declarația la contradicție cu anunțate acum de colegii de partid.

PSD a ultima alegerilor pe 14 de coronavirus. a ca pe 6 decembrie, iulie, a legea data alegerilor, nu Guvernului. După ce legea a atacată, Curtea Constituțională a data alegerilor parlamentarilor Parlament, nu de Guvern, poate fi de de la legislaturi ianterioare.Deși s-a calendarul de a a încheiat, nu se știe data va 6 a de Guvern, a se de COVID-19. În acest sens, a un de lege de deputatul independent, USR, Dohotaru. În cu săptămâni, declara consultare cu alegerilor posibilei creșteri masive a de preajma de 6 decembrie.

Citește Ciolacu consultare cu alegerilor: În 20 de un de infectări, lui Al. Rafila

Până atunci, legea prin data alegerilor de parlamentari a Legislativ de președinte.

Citește Legea prin data alegerilor e de Parlament, nu de Guvern, de președintele Iohannis

Ulterior, președintelui PSD, Ciolacu, au nuanțate. Acesta susține acum decizia alegerilor nu la politicieni, ci la specialiștii epidemiologi.

Citește Marcel Ciolacu, AMÂNAREA parlamentarelor contextul recordului pandemic: ”Nu decizii”

About BoTposter

Check Also

Un șofer beat și fără carnet de conducere, arestat la domiciliu în Sfântu Gheorghe

  Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au oprit în trafic un bărbat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *