Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / “Se moare de COVID!”. Ce a observat acesta la pacienții decedați din cauza virusului

“Se moare de COVID!”. Ce a observat acesta la pacienții decedați din cauza virusului

„Pacienții decedați, au autopsiați, infecția cu o suprainfecție bacteriană. Această a plămânilor atunci se grefează pe bronhopneumonice. Dar punctul de al pneumoniilor virale, cam aceasta regula”, spune medicul Cristian Stan

Mai atât, spune decedați „edem foarte hidrofil, apă plămâni, tromboze pulmonare stadiile de evoluție de cu cheaguri. acestor cheaguri, a bolii, sângelui la țesutul de cheagul respectiv. Astfel, pe de o parte, se accentuează inflamația locală pe de oxigenarea sângelui”.

”Pacientul are o a sânge, el nu are o de aer”

„Există niște cazuri boala COVID-19, numitele „hipoxii tacute” sau „hipoxia fericită”, are o a sânge, el nu are o de aer, ar trebui apară concentrația de oxigen. Există teorii. Una ele spune nu crește de sânge, centrii cerebrali nu reacționează”, a explicat medicul legist.

Cristian a explicat coronavirus restul virozelor. 

„Ideea boala COVID-19, ce am am citit, se deosebește de virale prin câteva caracteristici. Una ele nu are evoluție liniară, are o evoluție cu bruscă a stării de sănătate, doi timpi, o evoluție cu fenomene de coagulare determină niște efecte de infarct miocardic, cerebral, sau de obstrucții vasculare deteriorează dintr-o starea de sănătate. De asta o foarte înșelătoare. După mine, asta caracteristică.

Afectare cerebrală, hepatică, encefalită, neurologice

Există hepatică, nu de frecventă. Există cerebrală, cazuri de encefalită, encefalopatii au revistele internaționale, neurologice – mirosului, gustului, echilibrului sau de neurologice, psihiatrice, fi prin invadarea creierului de sau exista de obstrucție a vaselor de trombi incipiente bolii”, a Stan.

”Se de COVID”

În condițiile susțin ultima vreme se exagerează privința nu de precum prezentat, a explicat că „se de COVID”!

„Infecția e determină ca statusul de a bineînțeles septice ulterioare sau insuficiența multiorganică sau sindromul inflamator sistemic de virală. E marea majoritate poate mor de o insuficiență a organelor, mixtă, septică inflamatorie, boala premisele acestor complicații. Este punct de științific”, a el la Digi. 

Coronavirus

25 Sep, 09:20

About BoTposter

Check Also

Chiftele sau piftele? Ana Iorga spune care este varianta corectă

”Sigur aţi întâlnit această variantă, piftele, piftea. Acest cuvânt are o poveste foarte interesantă. Chitele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *