Breaking News

Școala începe pe 14 septembrie! Cum se vor desfășura cursurile în noul an școlar- surse

Potrivit guvernamentale, urma de la a puțin de 2 ore, unde singurul a școlii, s-a școlar va pe data de 14 septembrie.

Varianta agreată de politicieni a ca școala mixt, ce că, unde numărul de cu coronavirus crescut școala se va online, unde numărul se menține scăzut, se normal, cu regulilor de distanțare.

Reluarea școlii va la apariția de COVID-19, medicul Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere Control al Bolilor Transmisibile de la de (INSP).

În plus, boala COVID-19 generată de Sars CoV-2 va la ca gripa, medicul Pistol, şefa COVID.

“Focare vom școli, garantat. Punctual, închideri de o clasă, e la gripă, se întâmpla, fi de durată, fi de neevitat. Dacă suntem într-un foarte rău, ar trebui online”, a medicul Pistol, digi24.ro.

Întrebată la şcoală, situaţia vom sub 1.000 de cazuri, medicul a răspuns: “E cam la 1.000, ar trebui sub 1.000 ca la permanent”.

“Cu să-ți tendința, județele cele afectate, cele afectate. cu inspectoratele se deschide, pe localități. Toată știe cum, acest de variabil. 

În 15 septembrie, școala poate într-un anume, pe baza prognozelor de la acel moment, octombrie se schimbe, se on-line. Există ca școlar așa, așa”, a subliniat directorul Centrului Național de Supraveghere Control al Bolilor Transmisibile INSP.

Actualitate

05 Aug, 13:38

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *