Breaking News
Home / Tehnologie / schimbarea din învățământul românesc la care nu se aștepta nimeni

schimbarea din învățământul românesc la care nu se aștepta nimeni


În ce mulți nu au curent, sau online, Educației a o nouă regulă se elevilor, părinților implicați școala de la distanță.

Consiliul Național al Elevilor a atras atenția noi a Educației va intra perioadă. Este vorba de o declarație pe va trebui completată semnată de elevi, profesori. cu pricina, semnatarii se obligă nu sau online.

„Astăzi, Educației a declarații pe proprie răspundere, elevi părinți, respectiv cadrele didactice. elevi Educației 5545/2020 al ministrului Educației, precum Penal. Național al Elevilor indignarea față de prioritățile Educației Cercetării, ce ce ce unități de învățământ roșu, a avea, însă, infrastructura online. Considerăm aceste declarații redundante, menționate cuprinsul lege, e, inerent, actorii de învățământ”, au elevilor, seară, într-un comunicat remis presei.

În opoziție cu inițiativă, ca ministerul nu elimine declarațiile, cu util schimb. Ei doresc ”monitorizarea îndeaproape, prin școlare județene, a a profesorilor, de inexistentă”.

Învățământul se află masiv, tinde cu desăvârșire, Educației se ocupă cu declarații pe răspundere. „În ce situația epidemiologică se de la o zi la alta, va educația a unități de învățământ, Educației devine național la plimbat hârtii.

Aceste declarații inutile, menționate cadrul obligatorii elevi, părinți. E ușor ne facem, problemele teritoriu. Sunt câți elevi nu au la completa declarație”, a Voicu, președintele Național al Elevilor, citat comunicat.

Ministerul Educației declarații pe școala online, alta elevi, „se obligă” nu sau imagini timpul pe net ia măsurile a de acțiuni – a publicația Edupedu.ro.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *