Breaking News

Scene de groază lângă sicriul lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat cu soția lui

Trupul al lui a acasă, urletele de săi. sa, Cristina, a la un leșine atunci și-a de viață sicriu. l-a viață a seara, a cu oraș, ca de obicei.

Soția lui Pian, la un leșine sicriul soțului său

A mare curtea lui Emi Pian. Trupul a de la morgă de de prieteni, de sa îndurerată. Soția sa, cu are doi copii, Cristina, a la un leșine atnci a curte.

Femeia a de a făcut-o nu se la pământ. Sutele de prezenți la poarta curtea lui s-au îmbrâncit intre vila interlopului, a-și bun-rămas de la cel a Duduianu.

Emi Pian, la un leșine sicriul soțului său" width="1140" height="684" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Soția-lui-Emi-Pian-la-un-pas-să-leșine-lângă-sicriul-soțului-său-2.jpg 1140w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Soția-lui-Emi-Pian-la-un-pas-să-leșine-lângă-sicriul-soțului-său-2-1024x614.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Soția-lui-Emi-Pian-la-un-pas-să-leșine-lângă-sicriul-soțului-său-2-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 1140px) 100vw, 1140px"/>
Soția lui Pian, la un leșine sicriul soțului său

Emi Pian, cu rece. Principalul suspect Ciprian

Emi și-au unit 2015, acum i-a despărțit. Cei doi au doi împreună, nunta a de vis, cu 600 de invitați. La nuntă le-a Guță, Minune, Puștiu. artiști cântă acum la lui Pian.

Interlopul a cu rece de un membru al clan rival, de marți. Cei doi s-au la la o de barbut, unde se afla acolo a-i împrumuta pe jucau. i-a de Napy, a conflictul. Cei doi s-au înjurat, s-au îmbrâncit, a un l-a p Emi. Acesta a murit spital. La a Napi, de frații lui Emi. sa de sănătate nu bună, grav, la spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *