Breaking News

Scandal monstru în curtea lui Emi Pian. Ce s-a întâmplat când a ajuns sicriul

Scandal curtea lui Pian, a acasă. Sute de au năvală curtea interlopului, dornici să-l vadă ultima oară. Familia s-a i-a pe afară.

Scandal curtea lui cu de curioși veniți să-l vadă ultima pe interlop

Potrivit impact.ro, lui Emi Pian s-a supărat, deoarece nu și-au mortul au ei, din  de oameni. S-a apel la microfon de de ca familia, nu au de vorbă bună.

Fratele cel mare, Elvis, a momentul a sicriul, la soția decedatului, s-a prăbușit sicriliului. Liderul Duduienilor, dimineața de un rival, a cu covor roșu lăutarilor București, exact acestuia i-a trăiască. Din păcate, scandalurile au apară de priveghi.

monstru curtea lui cu de curioși veniți să-l vadă ultima pe interlop" width="1170" height="660" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Scandal-monstru-în-curtea-lui-Emi-Pian-cu-sutele-de-curioși-veniți-să-l-vadă-pentru-ultima-dată-pe-interlop-2.jpg 1170w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Scandal-monstru-în-curtea-lui-Emi-Pian-cu-sutele-de-curioși-veniți-să-l-vadă-pentru-ultima-dată-pe-interlop-2-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Scandal-monstru-în-curtea-lui-Emi-Pian-cu-sutele-de-curioși-veniți-să-l-vadă-pentru-ultima-dată-pe-interlop-2-1024x578.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Scandal-monstru-în-curtea-lui-Emi-Pian-cu-sutele-de-curioși-veniți-să-l-vadă-pentru-ultima-dată-pe-interlop-2-768x433.jpg 768w" sizes="(max-width: 1170px) 100vw, 1170px"/>
Scandal curtea lui cu de curioși veniți să-l vadă ultima pe interlop

Familia lui i-a afară pe curioși casă

Manelistul cânta de acel moment, și-a momentul i-a rugat pe prezenți la afară puțin. După rugăminți, a la amenințări:

”Măi buni, puțin afară. puțin cu el ca e mare durere. Vă eu. Ieșiți afară, mânca-v-as.. (…), ieșiți afară nu noi. puțin cu Emi, au inima grea”.

În acest timp, se îmbulzeau, la propriu, fusese al interlopului, de gălăgie. Printre l-au pe de a fratele cel al acestuia, Grațian, cel l-ar fi cu o pe cel și-a dus fratele la fatidică.

Deși ar fi trebuit de omor, se a libertate, momentan, a-și fratele decedat. Un șocant a atunci un al și-a pus a cadavrul bine sicriu. “I-au gâtul, uite, frate, i-au gâtul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *