Breaking News

Samsung lansează tabletele Galaxy Tab S7, ceasurile Galaxy Watch Active 3 și căștile Galaxy Buds Live

Pe smartphone-uri Ultra, a cadrul evneimentului de câteva dispozitive. Este vorba tabletele S7 S7 Plus, 2 Live. fac a fi alături de smartphone-uri de productivitate, sportive.

Galaxy S7+: tabletă cu de acum

Seria de S s-au remarcat ca cu la de top, precum Pro. Astfel, nu aducă pe piață generația S7 ofere ce pe platforma Android.

Spre diferență de de cu de la Samsung, ca de entertainment, S7 S7+ de productivitate. a fi special landscape, de camera frontală, poziționată într-un precum cel de pe laptop-uri, ecranului.

Stylus-ul S-Pen se pe se încărcă wireless, software-ul a semnificative multitasking. Interfața multi-active windows de pe acum disponiiblă pe aceste tablete, putând aplicații simultan.

galaxy tab s7

Modelul de bază, S7 cu un de 11” (probabil LCD, nu a specificat ar fi AMOLED), ce S7+ cu un Super de 12,4” cu la 120 Hz. Ambele au la un 865 Plus cu 6/8 GB 128/256 GB internă.

Prețul S7 de 699 euro, ce S7+ la 899 euro. La precomandă, va o de protecție, tastatură.

Galaxy 3: smartwatch-uri premium

Noile ceasuri se poziționeze pe piața de ceasuri premium. variante cu de 41 45 mm se asemeni obișnuit. Ecranele îmbunătățite, se rotița navigația prin interfața de Tizen.

Ambele cu oxigenului detecta căzăturile accidentale, o am întâlnit-o pe Watch. Desigur, are pe le-am aștepta de la un cu de sportivă poate detecta antrenamentele.

Vairanta 3 cu de 41 mm va 429 euroi de 43 de ore, ce varianta de 45 mm va 459 56 de de autonomie.

Galaxy Live: cu anularea de fundal

În cele urmă, a o nouă de wireless: Live. au o ciudată, cu un bob de fasole, compania spune a motive. În primul rând, aceasta inedită evidență, are o practică: stă foarte bine ar trebui nu cadă.

Acestea premium de la Samsung, cu anularea de (ANC) cu un VPU (voice pickup unit). Acesta accelerometrul integrat, alături de conducție a vibrațiilor prin a vocea o poate un microfon obișnuit. Astfel, vocea poate fi sau la o înaltă medii foarte zgomotoase.

Căștile de 6 de ascultare la o încărcare, poate 21 de ore, un de 27 de ore. fi alături de gama la un de 189 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *