Breaking News

Samsung Galaxy S20 Fan Edition apare pe site-ul unui magazin european, confirmând prețul și specificațiile

Noul și-a apariția pe site-ul adresat Slovacia, la vânzare.

În suspect, administratorii portalului Orange fi ilustrarea paginii de produs o de randări de @evleaks, cele de informații produsele Samsung. problemă, de administratorii site-ului de autentice.

Prețul Edition, ca confirmat

Lăsând la o detaliile, evident, site-ul nu un blog oarecare, pagini de produs (între ștearsă) FE neputând fi consecința comunicări cu Samsung, includerea smartphone de abonamente.

Potrivit detaliilor centralizate acum, un produs modest, standardele flagship. Telefonul echipat „doar cu” 4G 6GB RAM, cu puțin originalul echiparea de bază. Vestea 5G o „pe hârtie”, că, forma actuală, 5G au acoperire fi lente cele 4G. De nu vreo mondială, ci simpla a infrastructurii, infrastructurii de 5G la un incipient, comparat 4G.

Optimizând de fabricație, a un de creație proprie – 990 – soluției 865.

Anticipând reacția fanilor la adresa soluției cu performanțe de Qualcomm, plusează cu un de rezoluție 1440+ (comparat cu 1080+ vechi), suprafața de afișare cu diagonală 6.5 inch. Mai mult, optimizat de ar fi un cu rată de la 120Hz, estompând față de un veritabil.

Cu la 735 euro, FE urmează cu triple-camera la (configurație 12MP + 12MP wide + 8MP zoom), cameră de de 4500 mAh, adăpostite într-o carcasă cu IP68, la apă praf.

Samsung ar urma livreze FE de culoare albastru, detalii cadrul evenimentului ”Unpacked for Every Fan”, data de 23 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *