Starea Vremii Online

Breaking News

Salvator SMURD în lacrimi, chemat să își salveze fiul rănit într-un accident, în Lugoj

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineață, 23 mai 2020, în zona localității Fârdea din apropierea orașului Lugoj, atunci când un apel la numărul de urgență 112 anunța un accident rutier.

Inițial, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje ale Ambulanței și ale Poliției Rutiere. Salvatorii au găsit un copil în vârstă de patru ani, care se plimba cu bicicleta și care a fost lovit de un autoturism.

Având în vedere faptul că micuțul avea numai patru ani și ar fi putut suferi răni grave, medicii de la Ambulanță au cerut intervenția unui elicopter SMURD.

În momentul în care elicopterul a aterizat, oamenii aflați în zonă au fost martori la un episod extrem de emoționant. Unul dintre salvatorii din elicopter a desoperit că micuțul rănit în accident era chiar fiul său.

Copilul se afla în vacanță la bunici, atunci când a plecat cu bicicleta, fără să fie supravegheat, și a fost lovit de mașină.

Cu ochii în lacrimi, salvatorul SMURD și-a îngrijit copilul și l-a dus de urgență la spital, acolo unde analizele au stabilit că acesta se afla în afara oricărui pericol, notează lugojinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *