Breaking News
Home / Stiri Online / Sacha Baron Cohen îi răspunde lui Donald Trump:…

Sacha Baron Cohen îi răspunde lui Donald Trump:…

La acuzaţia lui “ciudat” şi “fals”, actorul Baron a emisiunea “The Late Show” a lui Colbert: “Sunt sigur atunci cu lui probabil de şi, da, un de el”, Variety.


a declarat nu a apreciat glumele actorului Baron Cohen, al personajului Borat, l-a noul pe avocatul american, Giuliani. 

Întrebat la avionului prezidenţial One un videoclip, pe într-o situaţie cu o seducătoare, a răspuns: “Nu ştiu ce s-a întâmplat”. “De mulţi a mă păcălească. Este un bizar. Nu-l nostim”, a declarat Trump. 

“Donald, apreciez publicitatea Borat! Mărturisesc eu nu te nostim. Cu astea, râde de tine”, a actorul pe Twitter. nu a ezitat se pronunţe ironic şi cu la rezultatul alegerilor 3 noiembrie: “Sunt căutare de a bufoni rasişti şi tu vei de un 20 ianuarie. Să vorbim asta!”. 

“Borat Subsequent Moviefilm” al lui Baron a difuzat pe Video 23 octombrie. 

Una cele scene are protegonişti pe şi actriţa Bakalova, 22 de ani, o interpretează pe Tutar,  fiica lui vârstă de 15 ani. În scenă, Tutar, o jurnalistă TV conservatoare, intervievează pe fostul primar al oraşului New într-o cameră de hotel. În cele dormitor şi se spunând: “Dă-mi numărul de şi adresa” şi se pe aranjându-şi pantalonii. cameră şi strigă: “Are 15 ani. E vârstă tine”. 

a denunţat o secvenţă montată. “Îmi aranjam cămaşa pantaloni. În înainte, timpul şi interviu nu am un comportament deplasat. Dacă Baron înţelege contrariul, cu neruşinare”, a declarat consilierul pe Twitter. 

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

About BoTposter

Check Also

Carantina se prelungește cu 7 zile în Otopeni, Corbeanca, Dobroești, Măgurele, Mogoșoaia și Popești-Leordeni

Conform datelor transmise de către DSP Ilfov, rata de incidență cumulată calculată la data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *