Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Să vezi și să nu crezi. O șoferiță în vârstă de 77 de ani a intrat cu mașina într-un Mega-Image. Camerele de supraveghere au surprins tot

Să vezi și să nu crezi. O șoferiță în vârstă de 77 de ani a intrat cu mașina într-un Mega-Image. Camerele de supraveghere au surprins tot


Un incident rar s-a zilei de ieri, Cioplani, Ilfov, acolo unde o șoferiță, vârstă de 77 de ani, a cu mașina, într-un Mega-Image. a surprins de de a viral.

Care starea bătrânei

Totul decurgea într-unul supermarketurile Cioplani, un accident a lucrurilor. O mașină a prin ușa magazinului, provocând uriașe. Din starea nu a rănit.

O ar fi fi accidentată, aceasta a reulit se util. Mașina pe o bătrâna era un Plus, cu cutie automată.

La fața a solicitată a demarat o a cu exactitate accidentului. a dezvăluit cel probabil a frâna cu accelerația, oprirea util a tardivă.

În dimineață, orelor 09:00, de Poliție al a cu la un a într-un de pe Ciolpani.

La fața s-au deplasat a stațiunii Snagov, de cercetări, primele au la se afla o de feminin, vârstă de 77 de ani, ce parca autoturismul, ar fi de de a frana suprafață vitrată a magazinului.

Din nu au rezultat victime, persoana cauză a testată cu alcooltest rezultatul negativ. a 195 pe 2002 cu valoare de 580 de complementară de penalizare„, se într-un comunicat de Poliție.

 

About BoTposter

Check Also

Ce fac Vulpița și Viorel în noua casă. Primele imagini cu vedetele de la Acces Direct

Dacă vă întrebați ce mai fac Vulpița și Viorel, vă spunem noi. S-au mutat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *