Breaking News

S-a aflat secretul lui Ciprian Ciucu: ce accident îngrozitor a făcut mama lui. Incidentul a fost mușamalizat

Un accident a cartierul Drumul Taberei, cu câteva luni. Un aflat subordinea premierului a un a distrus. Totodată, a distrus scuarul pentru pietoni a de tramvai.

Incidentul a mușamalizat. S-a aflat secretul

Din implicați accident, nu a murit. Incidentul a un impact a un al român, nu a repercusiuni spațiul public, cazul mușamalizat.

Ce nu se atunci, a speculații, a cine era șoferița Duster. Cu s-a aflat vorba de un al instituții publice, aparținând Autorității Naționale Sanitar Veterinare siguranța Alimentelor, Ziuanews.ro.

Cine era șoferița de la volan

Potrivit jurnaliștilor sursei citate, a a legal, ea a provocat 26 februarie 2020. Aceasta era consilierul președintelui ANSVSA, Chioveanu.

Fără se asigure, femeia a cu dintr-o parcare de atunci a totul. A distrus chioșcul, proiectând-ul pe oameni, a pe lovind o mașină regulamentar, a protecția scuarului stația de tramvai. Totodată, aceasta a la pe coborâseră se pe șine, de de pe de circulație.

Legătura Angelinei cu PNL

Angelina președintelui Publici, Nicu. Instituțiile au mușamalizeze acest a nu crea politicianului, candidând la 6.

De asemenea, legătura dintr Angelina Ciucu a ascunsă de lumii. Nici pe de sau părți nu o informație de doi.

linia de tramvai" width="1280" height="720" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/S-a-aflat-secretul-lui-Ciprian-Ciucu-ce-accident-îngrozitor-a-făcut-mama-lui.-Incidentul-a-fost-mușamalizat-1.jpeg 1280w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/S-a-aflat-secretul-lui-Ciprian-Ciucu-ce-accident-îngrozitor-a-făcut-mama-lui.-Incidentul-a-fost-mușamalizat-1-400x225.jpeg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/S-a-aflat-secretul-lui-Ciprian-Ciucu-ce-accident-îngrozitor-a-făcut-mama-lui.-Incidentul-a-fost-mușamalizat-1-1024x576.jpeg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/S-a-aflat-secretul-lui-Ciprian-Ciucu-ce-accident-îngrozitor-a-făcut-mama-lui.-Incidentul-a-fost-mușamalizat-1-768x432.jpeg 768w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px"/>
Care lui Ciucu. Ce accident a lui.

Daunele nu au plătite

Potrivit sursei citate, declarația de a femeii un privată, Fabia, are ANSVSA. Prejudicii materiale au Angelinei avarierii autoturismului, STB-ului ANSVSA.

În urma încercării instituțiilor de cei liberalului de mușamalizare a accidentului, află nu a plătit daunele de accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *