Breaking News
Home / Tehnologie / Rugăciunea care se spune în Sâmbăta Morților. Ce trebuie să faci în această zi

Rugăciunea care se spune în Sâmbăta Morților. Ce trebuie să faci în această zi

Toamna anotimpul de mulți. În creștină, ultima zi luna octombrie o veche, Sâmbăta Morților. După Sa, a decis  ca sâmbăta un simbol al odihnei bucuroase Împărăția Cerurilor.

Sâmbăta Morților ultima a lunii octombrie

În credința ultima zi de octombrie ca Moșii de toamnă, Creștin sub de Sâmbăta Morților. În orânduiala creștină, se oficiază lume.

Moșii de sau Sâmbăta Morților ziua credincioșii aduc ofrande apropiați. adormiți întru Domnul. Conform datinii creștine, zi, normal, se aduc colivă, sau mâncare a fi de pomană.

Din păcate, acesta, restricțiilor s-ar ca aceste ritualuri nu se desfășura.

Pentru aceeași zi tradiții vechi, pe nu ai le zi. Se spune nu ai muncești, cu mătura. Dacă gospodină, nu ai rufe, sau cu împrumut.

Rugăciunea de Sâmbăta Morților

Pentru ziua de Sâmbăta Morților, preoții bisericile creștine, cu enoriașii, noi. dina ceste rugăciuni:

”Doamne lisuse Hristoase, Prea drept! de număr. De aceea, Te zi, de de Nicodim pus Mormânt. Te-ai pogorât cu Îndumnezeitul Tău de acolo ai depărtat întunericul cu lumina Dumnezeirii Tale. Ai de mare strămoșilor noștri, căci i-ai mântuit de sclavia i-ai suit răi.

în ultima zi octombrie" width="1024" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Rugăciunea-care-se-spune-în-Sâmbăta-Morților.-Ce-trebuie-să-faci-în-această-zi-0-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Rugăciunea-care-se-spune-în-Sâmbăta-Morților.-Ce-trebuie-să-faci-în-această-zi-0-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Rugăciunea-care-se-spune-în-Sâmbăta-Morților.-Ce-trebuie-să-faci-în-această-zi-0-768x432.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Rugăciunea-care-se-spune-în-Sâmbăta-Morților.-Ce-trebuie-să-faci-în-această-zi-0.jpg 1200w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Sâmbăta Morților sau de Toamnă

Îngroapă cugetele cele viclene, mea nu se lupte cu meu. Luminează întunecatul al mele, întunericul păcatelor mele, suie mea la cer, de Fața Ta. Așa, Doamne, mea rugăciune o tămaie mirositoare. Pentru rugăciunile Tale Maici, Te-a pe pironit doi tâlhari. Și de Tale i s-a inima. Care impreună cu ucenicii cu mironosițele Te-au pus mormânt. Care a zi Te-au morți la înălțarea Ta Te-a suindu-Te de la pământ la cer, de Tăi Îngeri.”

Citește articolul pe Știridinlume.

About BoTposter

Check Also

creditul bancar în România, aproape imposibil

Obținerea unui credit în România va deveni un vis frumos pentru o parte semnificativă din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *