Breaking News

Românii din Marea Britanie sunt direct vizați. Se semnează acum

Anunţ toţi Britanie! Un de la a vestea: cu Europeană va fi ne aşteptam.

Informaţii pe Britanie

Acordul Marii cu Europeană relaţia post-Brexit ar fi lunii septembrie, s-a arătat negociatorul Frost.

“Aşa o spunem, nu căutăm un special unic. o înţelegere esenţă un de schimb cele convenite de UE cu ţări prietene, de Canada. Suveranitatea noastre, tribunalelor noastre, pescuit, desigur nu şi nu vom accepta nimic o – la nu căutăm ameninţe integritatea pieţei a UE”, a Frost pe Twitter.

Se şi nu deloc bine, plângându-se de lipsa progrese importante. divergenţă porneşte de la a ca UK comunitar. a evita o concurenţă neloială pe europeană. În schimb, britanicii ar un acord de schimb şi vamale.

Numărul de trăiesc de 457.000, de Național de Statistică (ONS) de la luna noiembrie a trecut. După UK Europeană, acestia au nevoiţi de sau pre-rezident. Astfel, continuare.

Dacă nu va post-BREXIT, nu Britanie cu paşaportul sau de identitate.

din vizați. Se acum" width="780" height="440" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Românii-din-Marea-Britanie-sunt-direct-vizați.-Se-semnează-acum.jpg 780w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Românii-din-Marea-Britanie-sunt-direct-vizați.-Se-semnează-acum-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Românii-din-Marea-Britanie-sunt-direct-vizați.-Se-semnează-acum-768x433.jpg 768w" sizes="(max-width: 780px) 100vw, 780px"/>
Românii vizați. Se acum

Până post-BREXIT

Negocierile şi UE pe 2 octombrie. va un summit la valideze un cu Londra. Dacă la anului, nu va o înţelegere, cele fi de Organizaţiei a Comerţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *