Breaking News
Home / Stiri Noi / Riscurile banalei aspirine sau a paracetamolului. Medicii ne avertizează: ”Lumea îl folosește în exces” 

Riscurile banalei aspirine sau a paracetamolului. Medicii ne avertizează: ”Lumea îl folosește în exces” 

Se crescută, ajungând la 63%, la de paracetamol (3 g pe zi).

Consumul de creste de boli cardiovasculare, putând la 68% cazul de 15 comprimate pe săptămână. De asemenea exces, paracetamolul la probleme gastro-intestinale renale.

Pastilele sau toxicitate reacţii încrucişate

Ceea ce nu ştiu “pastilele sau toxicitate sau reacţii încrucişate medicamentele pe le administrăm”, medicul, se la “banala” aspirină, paracetamol, sau suplimente alimentare.

“Sunt medicamente pe le foloseşte crezând de risc. Bătrâna şi banala aspirină, de exemplu, poate determine digestivă gastrică la pacienţii au gastrită sau ulcer.

De asemenea, ea coagularea sângelui. pacienţii îşi de timpul intervenţii chirurgicale, şi stomatologice, de sângerare creşte foarte mult”. 

Riscurile paracetamolului

”Un medicament braţ la braţ cu aspirina este paracetamolul. Lumea foloseşte acest analgezic, antipiretic dureri, şi a de coronavirus foarte mult, a o popularitate foarte mare. 

El hepatotoxic şi vom o perioadă de sau nu vom dozajul corespunzător, se poate la hepatită toxică”, a medicul Ţincu, la ”Sfat de cu Cigolea”.

About BoTposter

Check Also

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat un brad donat pentru că nu arăta ca în poze

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a povestit pe Facebook că a refuzat să amplaseze în oraș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *