Breaking News

„Restructurarea vine de la sine”

„Restructurarea de la sine. Daca se interactiunea directa a beneficiarilor, sigur ca anumiți angajați nu rostul de stat”, a premierul, a câți pleca, la 24.

Orban a la nivelul administrației centrale, șapte nu a un de mișcare direcția digitalizării. „Am digitalizarea ANAF, acest si nu s-a intamplat. Companiile au sa isi ia de digitale, nu a serverele a informatiile. Aplicațiile astăzi, Revisal, îmbătrânite, cazuri nu s-a facut macar mentenanța sistemelor”, a Orban.

Planul de prevede, de a administrației, crearea hub-ului de interoperabilitate cu identificarea conectarea la a regiștrilor de de (principali). va instituțiilor de un ofereaccesul a solicita informații pe le instituții. De exemplu, va ofere obținând informații de la ANAF, sau structuri Justiției. Astfel va fi nu furnizarea a publice, ci cresterea corectitudinii față de contribuabili, cu efecte se translatează nete întreprinderi. la 10 de euro.

O digitală

Alte sunt: generalizarea utilizării la nivelul funcționarilor administrația publică, comunica cu firmele, scăzând timpul de facilitând a erori;

Dezvoltarea punct de contact va crește vizibilitatea serviciilor publice, având ca informației de cu avantajul încurajării unificării practicii cu firmele cetățenii. la 5 de euro; Introducerea cărții de a scheme de va interacțiunea completă la cu administratia publică, cu efectul al costurilor. la 20 de euro; Migrarea serviciilor într-un cloud guvernamental, cu interacțiunea cu și, pe termen lung, a nevoilor de a servicii. la 45 de euro; Realizarea sau „evenimentele de viață” firmelor. Aspecte interacțiunea cu administrația digitale: finanțări (ajutor de stat, de sprijin, fondul de mediu), active (automobile), judiciare, taxelor, etc; Dezvoltarea de Open Data un structurat al sectorului la patrimoniul de – al administratiei publice; Realizarea constantă de majore creșterea capacității de a cibernetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *