Breaking News
Home / Stiri Online / RESTRICȚII, de duminică, în Târgoviște și Aninoasa și în alte localități

RESTRICȚII, de duminică, în Târgoviște și Aninoasa și în alte localități


 

Rata de de 3,35 cazuri la mia de locuitori, Aninoasa, de 3,3. de învăţământ Târgovişte şi intra 3 de funcţionare.

Măsurile de Judeţean Situaţii de Urgenţă fi aplicate de (duminică – n.red.), perioada 25 octombrie – 7 noiembrie:

purtarea măştii de protecţie, nasul şi gura, au vârsta de 5 ani, spaţiile deschise;

şi desfăşurarea de activităţi cadrul cinematografelor, instituţiilor de şi/sau concerte;

cu a operatorilor desfăşoară activităţi de preparare, şi al şi/sau alcoolice şi nealcoolice, de şi cafenelelor, clădirilor;

cu a operatorilor licenţiaţi jocurilor de noroc;

şi a hotelurilor, sau unităţi de cazate cadrul acestor unităţi cu menţiunea se prepararea hranei şi şi alcoolice şi nealcoolice nu se spaţiile respective;

şi desfăşurarea de drive-in, precum şi şi desfăşurarea a spectacolelor, concertelor, festivalurilor şi sau a culturale, Agerpres.

Conform Instituţiei Prefectului – Judeţul Dâmboviţa, se constată depăşirea limitei de 1,5/1.000 locuitori a de incidenţă a pe 14 unităţi administrativ-teritoriale: Produleşti (1,78 cazuri/1000 locuitori), Mătăsaru (1,58 cazuri/1000 locuitori), Voineşti (1,51 cazuri/1000 locuitori).

În aceste şi desfăşurarea activităţii cadrul cinematografelor, instituţiilor de şi/sau concerte, cu la 30% a spaţiului, cu a operatorilor desfăşoară activităţi de preparare, şi al şi/sau alcoolice şi nealcoolice, de şi cafenelelor, clădirilor, a depăşi 30% a spaţiului şi intervalul orar 6,00 – 23,00, şi a hotelurilor, sau unităţi de cazare, a depăşi 30% a spaţiului şi intervalul orar 6,00 – 23,00; se prepararea hranei şi şi alcoolice şi nealcoolice nu se spaţiile respective.

Este cu a operatorilor licenţiaţi jocurilor de noroc, a depăşi 30% a spaţiului.

De asemenea, purtarea măştii de protecţie, nasul şi gura, au vârsta de 5 ani, spaţiile deschise, ar fi pieţele, târgurile, de aşteptare (staţii de şi asemenea), se desfăşoară serbări sau pelerinaje, turistice, şi proximitatea instituţiilor de învăţământ la o distanţă de 50 m de şcolii.

Se şi desfăşurarea de drive-in, precum şi şi desfăşurarea a spectacolelor, concertelor, festivalurilor şi sau a culturale.

About BoTposter

Check Also

Un tânăr polițist din Giurgiu s-a sinucis cu arma din dotare

Potrivit IPJ Giurgiu, polițiștii au fost anunțați de către un bărbat că, la ieșirea din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *