Starea Vremii Online

Breaking News

Relaxare în Biroul Premierului Orban. Ministrii Beau Alcool și Fumează

De
Petre Dobrescu,

În imagine apar Lucian Bode, ministrul transporturilor, în fața căruia se află două pahare de șampanie și o frapieră, Raluca Turcan, vicepremier în guvernul Orban, premierul Ludovic Orban, care fumează o țigară și are un pahar de bere în față, Virgil Popescu, ministrul economiei, cu un pahar de whiskey în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de externe, care fumează un trabuc.

„Poza este făcută în biroul premierului Ludovic Orban, la etajul 1, în Victoriei, în cabinetul Ion Antonescu. În același birou au stat Boc, Năstase și Tăriceanu. Premierii care nu au stat acolo sunt Cioloș, Ponta, Grindeanu și Dăncilă. În mod normal, la masa aceea stă Ludovic Orban”, ne-au declarat surse guvernamentale.

Imaginea inițială pare să fi fost postată de Rodica Nassar, un politician român care a avut mai multe mandate de deputat din partea PSD.

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși

HOROSCOP

Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com