Breaking News
Home / Tehnologie / Regina Elisabeta nu se mai întoarce la Buckingham. Cine îi va ține locul în acest moment istoric al Angliei

Regina Elisabeta nu se mai întoarce la Buckingham. Cine îi va ține locul în acest moment istoric al Angliei

După vacanța ei tradițională de la de vară Balmoral, a II-a nu se va la Buckingham.

Regina a II-a nu se la Buckingham

De obicei, sejurul la castelul Balmoral Scoția, suverana Marii obișnuiește se Capitală. Însă, de dată, regina se va la Windsor, unde va o perioadă nedeterminată.

Cu acestea, regina vârstă de 94 de va la îndatoririle regale, atunci situația o va destul de sigur sănătatea ei.

Decizia a reginei

Decizia vorbim de a reginei de la Palatul Buckingham, perioada domniei de 68 de ani.

Totodată, de coronavirus, s-ar ca regina de la publice. Această ar dura momentul va dispărea, a II-a aflându-se cu un crescut caz de contactare a bolii.

Regina va fi văzută la televizor sau online

Până atunci, suverana va fi văzută prin sau al online. Fiind o a față față cu supușii ei, regina întristată de acest lucru.

Ca pe perioada pandemiei, foarte probabil ca Prințul cel o va la evenimentele publice, moștenitorul fiind, deasemenea, la de vulnerabil, vârsta lui de 71 de ani.

Elisabeta Prințul Charles" width="1280" height="720" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Regina-Elisabeta-nu-se-mai-întoarce-la-Buckingham.-Cine-îi-va-ține-locul-în-acest-moment-istoric-al-Angliei1.jpg 1280w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Regina-Elisabeta-nu-se-mai-întoarce-la-Buckingham.-Cine-îi-va-ține-locul-în-acest-moment-istoric-al-Angliei1-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Regina-Elisabeta-nu-se-mai-întoarce-la-Buckingham.-Cine-îi-va-ține-locul-în-acest-moment-istoric-al-Angliei1-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Regina-Elisabeta-nu-se-mai-întoarce-la-Buckingham.-Cine-îi-va-ține-locul-în-acest-moment-istoric-al-Angliei1-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px"/>
Regina nu se la Buckingham. va ține acest al Angliei

În luna martie, Prințul a cu COVID-19 a șapte izolare, Scoția, el simptome bolii. acestuia, ducesa de Cornwall a testată negativ, ea a se autoizoleze.

 

 

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *