Breaking News
Home / Stiri Online / “Realitatea e ca mare parte a pacienților pleacă de la ATI prin deces”

“Realitatea e ca mare parte a pacienților pleacă de la ATI prin deces”


“Este adevarat, pacate nu in si multi pacienti nevoiti satrateze boala acasa. usoare si asimptomatice, problema (in cazul lor  -n.r.) nu foarte mare. Problema insa a medii severe, unde ar fi necesara interventia spitaliceasca in sectii de Infectioase sau (COVID)”, a afirmat managerul de Infectioase Timisoara. 

El a si ar fi “remediile” pe le incerca acasa a imbolnavirea, si in cazul simptome usoare, subliniind insa ca adevarul tratament se in spitale.

“Acasa poti niste vitamine. Vitamina C, D, ca sa iti cresti putin imunitatea. Poti sa un antiinflamator daca febra, tramaentul limitat. se realizeaza in sectiile spitalelor, unde tratament antiviral, cu antitermic si simptomatic. Este tratamentul spital, aceste medicamente prina dministrare injectabila”, a explicat Musta. 

Despre medicamentele spitale: “In principiu, da (avem medicamentele – n.r.). Remdesivirul un medicament nu se gaseste in suficienta la in tara. in tari Europa. Noi asteptam legislatie european prin sa primim repartizata Romaniei. Pana atunci, Remdesivit prin donatie si foarte se termina stocul pe care-l avem, medicamente pe acre le in farmacie.”

In ce-i priveste pe bolnavii internati in sectiile ATI, a ca, statisticilor, “80% pacientii internatii pe sectiile de Terapie Intensiva decedeaza”. 20% ei – afirma medicul – salvati, “dar toti ei salvati cu sechele, ei urmand un program de sau putin dupa spital.” “Realitatea e ca marea a pacientilor pleaca Terapie intensiva prin deces”, a Musta.

La se lucreaza 24 24 atat la sectiile de Infectioase, cat si la ATI. Cand suntem ca acum, nu la ATI, se adreseaza spitalului sau cand starea de sanatate a unuia pacientii de pe sectii se degradeaza central sau municipal, unde 1-2 la Terapie intensiva. intr-o situatie dificila, nu ar trebui sa in situatia sa nu sa supravegheze pacientii

 

About BoTposter

Check Also

100% TU DECIZI! Silvia Dinică a plecat de la catedră la tribună 

Fostă profesoară, cu master și doctorat în Statele Unite, fost activist civic, este acum senator …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *