Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Reacția uluitoare a Gabrielei Firea când a văzut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Reacția uluitoare a Gabrielei Firea când a văzut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, candidatul la un de primar, votat la 7.00. A secția devot cu speranța continuitate.

Reacția a a rezultatul locale

Până la oră, statistice, 640.000 de bucureșteni au votat, prezența a 35%. acest an prezența de la 2016, a de 33,23%. Astăzi, 27 septembrie, a o zi Firea. În urma de opinie, pe doi, Dan. Cu a secția de votare, declarând că:

uluitoare a a rezultatul locale. Ce a declarat" width="1024" height="575" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Reacția-uluitoare-a-Gabrielei-Firea-când-a-văzut-rezultatul-votului-pentru-alegerile-locale.-Ce-a-declarat-1024x575.png 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Reacția-uluitoare-a-Gabrielei-Firea-când-a-văzut-rezultatul-votului-pentru-alegerile-locale.-Ce-a-declarat-400x225.png 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Reacția-uluitoare-a-Gabrielei-Firea-când-a-văzut-rezultatul-votului-pentru-alegerile-locale.-Ce-a-declarat-768x432.png 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Reacția-uluitoare-a-Gabrielei-Firea-când-a-văzut-rezultatul-votului-pentru-alegerile-locale.-Ce-a-declarat.png 1260w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Gabriela Firea, actualul primar al a exit-poll

”Am votat dis de dimineaţă şi mă am primul secţie. Am votat cu la toţi şi la toţi vârstnicii, ne dorim investiţii infrastructură, poluării, investiţi foarte școli, importanţi oamenii. De la muncă, ne câştigăm la muncă,” a declarat la de la urne.

Ce a declarat Firea

COnform intermiare, a învins-o pe Firea, actualul al Capitalei. Aceasta a o delcarație prin intemediul paginii de facebook:

”Spre vom afla exact rezultatrul al alegerilor. o legat de rezultatul de astăzi. Proprii intrau pe youtube sau găseau de filmulețe la adresa mea nu au nicio cu realitatea. Cu ce am facut eu ca parlamentar sau ca primar. Nu m-am ocupat cu asa ceva, ca si contracandidatii mei. Eu m-am axat pe situației am acum 4 ani. Care si ce ar trebui sa de-acum in colo. În luna de campanie nu am de ca nu centură, se asta nu a problema. Și s-a vina pe mine acest lucru.”, a declarat Firea, de astăzi.

About BoTposter

Check Also

”aduce o atingere gravă dezvoltării normale”

Având în vedere modul în care se desfășoară cursurile în școlile din România la momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *