Breaking News

Războaiele sângeroase dintre interlopi. Ce i-a făcut Nuțu Cămătaru unui dușman de moarte

Moartea tragică a lui Pian, Duduianu, o pe de o cunosc filme. În cu 20-30 de ani, de de războaie sângeroase, București, la zilei. Un de tentativa de a lui Cămătaru.

Războaie interlopi. Ce i-a de moarte

Tentativa de a lui Nuțu Cămătaru a la 2002, ziua cînd temutul interlop sărbătorea ziua de naștere pe pe care-l cartierul Ferentari. Aceasta a sângeros interlopi, culminat cu femei.

În petrecerii, a de lui a curte. și-a câțiva a recunoaștere. Câteva târziu, a doi să-i sub mașină.

Cămătaru a la un asasinat" width="1464" height="1020" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/nutu.jpg 1464w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/nutu-1024x713.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/nutu-768x535.jpg 768w" sizes="(max-width: 1464px) 100vw, 1464px"/>
Nuțu a la un asasinat

Nuțu i-a plătit pe asasini

Nuțu a cu aceștia, le-a 5000 de de fiacare nu se va de ei, cine i-a trimis. Astfel a aflat cel mort era un pe Scali, om de de-al lui atunci activa într-o grupare rivală.

Cămătaru le-a moldovenilor să-l pe Scali să-i au la benzinăria a fi plătiți. Despre ce a variante, a lui spusă a martorilor. Prima ar fi Scali a la punctul de întâlnire, l-a pe a fugit.

Nuțu l-a capturat pe Scali

A doua, a martorilor, l-ar fi capturat pe Scali l-a dus la ferma lui Ferentari. Scali ar fi bătut crunt. La un dat, lui ar fi adus-o de pe soția lui Scali, căruia pusese de timp. Aceasta ar fi sub soțului ei.

Câteva tărziu, femeia s-a aruncat de la a murit. Polițiștii au suspectat aceasta a aruncată.

Grenadele abandonate de Nord

Cele 10 anti-tanc 12 de detonare au abandonate de Nord, acolo unde au de un trecător poliției.

Scali a supraviețuit, aceste episoade a pe Fluturică, un al lui Nuțu. Scali l-a pe Fluturică pe o stradă a 10 cartușe jeepul pe conducea. Fluturică a scăpat, miraculos, o rană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *