Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / “Rămânem pe un trend ascendent”

“Rămânem pe un trend ascendent”


“Rămânem pe acelaşi de creştere uşoară măsurile de relaxare, suntem perioada estivală, suntem perioada de vacanţe, aglomerări umane şi atunci şi transmitere”, a declarat Tătaru, duminică, la un de televiziune.

“În cu patru săptămâni, eram pe un descendent şi preconizam o viaţă cvasinormală la sfârşitul lunii iulie, lunii august. Avem patru o creştere, patru de de relaxare, estival, dorinţa de a-şi nişte şi atunci gestionat un diferit. Rămâne ca perioadă completată şi de acelor de distanţarea fizică, portul măştii spaţii şi de igienă”, a ministrul Sănătăţii.

“Suntem la nivelul lunii aprilie, a pe 29 aprilie. Dacă o nu se propagă spaţiul şi nu era împrăştiată într-un de responsabili, ar fi trebuit ca acest la baza pantei descendente şi nu printr-o a doua cocoaşă a primului pandemic”, a menţionat Tătaru.

El a va creşte numărul pacienţilor de la Terapie Intensivă, acest poate sanitar.
“Persoanele au o a cele la Terapie Intensivă, acolo la un numărul de pacienţi creşte, poate la o şi poate dificulate medical. Sunt cazurile severe, critice ventilator.(…) Au aceste au necesitat de pacienţi Terapie Intensivă, sau de Terapie Intensivă. (….) Rămâne o detaşarea odată cu legea sperăm o ca nu pacienţii dintr-un altul”, a explicat Tătaru.

“Niciodată un nu a de pe stradă un strănut,cel puţin medical. pacient s-a la medicul de sau la o unitate medicală unde a evaluat, testat, evaluat radiologic, biologic şi s-a patologia”, a menţionat Tătaru.

About BoTposter

Check Also

Orban minte, nu beneficiez de pensie specială. Și la finalul primului mandat am demisionat

“Am o rugămite către Ludovic Orban, cel puțin în spațiul public să nu mai iasă cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *