Breaking News
Home / Stiri Online / Raed Arafat, detalii despre posibila carantinare a Bucureștiului și efectul măsurilor anti-coronavirus luate

Raed Arafat, detalii despre posibila carantinare a Bucureștiului și efectul măsurilor anti-coronavirus luate


 

Ce au măsurile anti-coronavirus impuse s-ar carantina, ce condiții

„La acest nu a fost. suntem undeva la un platou, nu de descreștere, suntem undeva la un platou, cu creșteri, scăderi. nu situația bine la acest moment, nu era acum două-trei săptămâni. Adică măsurile , ce vedem, au un efect. Dar, am , 30 de vezi aceste au efectul scontat, și, daca nu, sau suplimentare”, a șeful DSU, seara, la un TV.

„Instituirea se la propunerea DSP-urilor, se la criterii ce pe baza punctaj facut de INSP. În ultima perioadă, au intre carantină prin DSP, avizul INSP, decizia Comitetelor Situații de Urgență, au de stării de carantină.

Starea de carantină nu o pe centrală la acest decizia pe de DSP-uri, cu avizul cu decizia CJSU, ca, se aprobă, ordinul de mine conformitate cu prevederile legale”, a explicat Arafat.

De ce se ia decizia de carantinare la indici diferiti țară

Șeful a atras atenția decizia de carantinare se la de la o la alta, exista nu incidența COVID-19 aceste cazuri.

„În analiza respectivă, are mulți chestionarul respectiv pe care-l DSP-ul, județe. Cand ei fac analiza nu cifra de incidenta considerare, aspecte, pe medicală, pe linii, de complianța populației. Din asta, localitate, evaluate, masura poate fi diferit. (…) Măsura de a într-o se pe baza evaluării diferă de la o la alta”, a Arafat.

Secretarul de MAI a amintit măsurile obligatorii general valabile, pe național: „măsurile obligatorii pe țara – purtarea măștii, interdicția de circulație 23.00, cu incidențele de 1,5 3 la la la activități, au naționale”.

About BoTposter

Check Also

Nelu Tătaru vorbește despre restricțiile de sărbători

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *