Breaking News

Raed Arafat, avertisment dur către cetățeni: Gestul de a merge fără mască este similar cu al unei persoane care poartă o armă

Alegerile se cu pași repezi, de îngrijorare autorități, contextul de COVID-19. Pentru se închise, a speciale anti-COVID-19, sănătatea publică. Una acestea purtarea a măștii, de cetățeni.

Raed Arafat, cetățenii nu poarte mască la vot

În rânduri, șeful DSU a explicat nu doresc poarte mască de votare, nu lăsate acces. Această decizie a stârnit de reacții neagative românilor, nu lăsați voteze, care, s-a simțit explice se va legale.

Secretarul de MAI a explicat a emisă 45 a Situaţii de Urgenţă (CNSU) şi de igienă şi protecţie ziua de vot.

”Tot astăzi, cadrul şedinţei de Guvern, s-a adoptat, baza CNSU, hotărârea de guvern adopta respective un ordin de al Min. Sănătăţii şi Min. Interne. Regulile portul măştii de vot toţi se află secţiei, votanţii.

Astfel, portul măştii devine prin efectul de guvern. În cadrul conferinţei de de şedinţa de Guvern, jurnaliştii prezenţi mi-a adresat ipotetică o nu de vot poate voteze, a nu, momentul a un câteva regulile.

Mai la secţiile de vot, Legii 135/2020, de măşti la de vot mască”, a pe Facebook.

Purtarea măștii, o măsură de protecție

Raed și-a postarea, detalii de portul măștii, un esențial de comisie intra secții. s-a simțit crearea „fals scandal”, pe a negat-o a clarficat-o prin expunerea realității.

”Nimeni nu va fi voteze, portul măştii interiorul secţiei de vot măsurile a comisia va stă secţiei precum şi alegătorii fi secţiei aşteptând la urne”, a acesta.

În urmp cu puțin timp, a cu un pe sa de Facebook, menit aducă vizavi de subiectul măștilor de votare. Acesta le reamintește votul mască va fi imposibil.

Mersul la vot mască cu a cu o armă la vedere

Ducând argumentele la extremă, șeful ca un de morți, astfel, cine nu dorește poarte, pericol semenilor. Acesta acceptarea măștii un gest de reponsabilitatea, asemeni limitprii atunci la sau al nepermiterii cu armă dotare intre într-o încăpere.

“Vorbim de o ipotetică a nu mască. Persoana la secția de vot voteze mască. Din punct de al sănătății publice, persoana o sursă de secția de vot, respectiv comisiei alegătorii se află secție.

Persoana reprezintă un o amenințare sănătății lor, persoana nu nu admite acest fapt.

Haideți o ipotetică: O se la secția de vot cu o armă la vedere, ea nefiind la momentul respectiv voteze; O lăsăm secția de vot voteze sau la a interior?”, a pe sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *