Breaking News

Raed Arafat, anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă acum în România

Cu puțin a reintrării starea de urgență.

Ce se România. Anunțul de ultimă oră al șefului Situații de Urgență

La sfârșitul lunii iulie, a declarat nu se poate spune situația ce privește pandemiei, România. Acesta întrebat, cadrul emisiuni de situația sub limitării a afirmat:

Situația nu controlată, României. Creșterea creșterea zilnică. creșteri o serioasă, punct de al răspândirii. Clar o care, acest moment, nu platou, scădere. Deci, continuă creștere, situația nu sub control”, a declarat Arafat la 3.

Raed Arafat
Raed Arafat, anunț de ultimă oră. Ce se acum România

Situația țara noastră nu se află normalitate

Șeful susține ca starea de prelungită. Acesta consideră situația țara noastră nu se află într-o de normalitate. i-a criticat pe răspândesc manipulări măsurile de autorități.

 

„Prognozele au făcute serios. un trend. poate sau oprit. El poate fi încetinit măsurile respectate. Locurile la presiune. Noi medie 1400, 1300 de cazuri pe zi. Un aceste cazuri o la intensivă. Ne de 500 de la intensivă.

Situația, e sub control, vedem la un un pe de intensivă. Există soluții, va fi pe personal. E un o populației.

Îi îndemn pe manipulările poveștile. (…) Dacă continuă cu regulilor ei duc la virusului.

Este prelungim starea de alertă. Noi nu suntem starea de acum. Să situația de sub e pe propriu. Nu e așa… Cu manipulările acestor consider suntem la răscruce. Dacă vedem situația se stabilizează măsurile au adecvate” a Arafat la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *