Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / Radu Tudor: Despre Ludovic Orban

Radu Tudor: Despre Ludovic Orban

De cand presedinte Ludovic Orban, a obtinut urmatoarele rezultate:

A invins in la in 2019, cand era la si Romania

A invins la prezidentiale, avand, e adevarat, un cadidat presedinte in functie, cu un profil bien conturat si auto-propulsat drept al PSD

A reusit sa obtina investitura ca ministru fara ca sau sa detina in Parlament. A supravietuit si motiuni de cenzura

A castigat Capitala intr-o batalia foarte dura cu Firea. Impunerea lui Nicusor Dan, fondatorul USR, ca si candidat independent sustinut de PNL, a criticata, s-a a fi castigatoare

5. A o alianta electorala ad-hoc cu USR, 2 partide arata ca in orase Romania detin majoritatea

6.Daca avantul de si la o si la parlamentare, profilul lui va foarte puternic. Si de a-l de la si de la se spulbera.In procente scazute in sondaje, a critici si partidului, a de om trateaza viata ” a la legere”, un politician obtine rezultate. Enumerarea de ca e limpede oricine.

Simpatizat sau nu, sau in sondaje, agreat sau de societate, A LIVRAT. Pentru PNL, inainte de toate. multi n-ar fi anticipat, el va ramane in recenta drept cel presedinte al Partidului National Liberal 30 ani.

Mai are un de : ca e un ministru sa treaca Romania prin 2 crize (medicala si economica), cu o buna la Victoria, in sa nu se regaseasca fac dezacorduri gramaticale de pe scaunul de ministru si stiu “cu ce se mananca” pe care-l pastoresc.

radu-tudor.ro.

About BoTposter

Check Also

Poliţiştii ameninţă că îşi suspendă activitatea dacă Guvernul nu le dă suplimentul de 2.500 de lei. “Ministrul Vela este în campanie”

Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol acuză faptul că poliţiştii nu au fost incluşi, alături de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *