Starea Vremii Online

Breaking News

PSD propune un fost ministru la șefia Comisiei parlamentare de control al activității SRI. Cine vrea locul lui Claudiu Manda


 

După plecarea lui Manda la Bruxelles, conducerea Comisiei a fost asigurată, interimar, de vicepreședintele Marian Cucșa. Deputatul a devenit membru PSD după ce a plecat din partidul Forta Națională al lui Teodor Meleșcanu, unde a ajuns dupa ce a părăsit ALDE.

Propunerea PSD cu Bejinariu șef al Comisiei SRI a fost transmisă marţi Birourilor permanente reunite, potrivit agerpres.ro.

Eugen Bejinariu a fost ministru al Secretariatului general al Guvernului în timpul mandatului lui Adrian Năstase, între 2000 și 2004. Bejinariu a fost și premier interimar timp de o săptămână în 2004 după ce Năstase s-a retras de la șefia Guvernului pentru a intra în cursa pentru prezidențiale.

Sunt și alte schimbări pe care PSD dorește să le facă în Comisie. Social-democrații mai vor ca deputatul Mitică Marius Mărgărit să facă parte din Comisia SRI în locul deputatului Marian Cucşa, care în prezent ocupă funcţia de vicepreşedinte al acestui for.

În plus, PSD l-a înlocuit din Comisia parlamentară pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe pe deputatul Dorel Căprar, recent exclus din partid, cu deputatul Vlad Bontea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com