Breaking News

Proiectul românesc care poate da internet din spațiu prin cea mai avansată tehnologie


Compania CryptoDATA pe 9 stratosferă, Buzău, un meteo prin blockchain.

Balonul meteo va fi la o de aproximativ 33 de şi va un de echipamente testează globală criptată Voice Over Blockchain Protocol. Acesta un preliminar de pe orbită joasă a primului de test, februarie 2021.

CryptoDATA o companie cu capital 100% românesc. CryptoDATA o companie ce și-a pe baza mining-ului de cryptovalută. Este o a de de date, unde asigurate cele a acestora.

Proiectul GLOBAR

Proiectul de GLOBAR o nouă globală ce are ca de device-urile utilizatorilor. „Acest ecosistem este, de fapt, o descentralizată de securizată, prin tehnologia blockchain. Pe scurt, reprezintă un ce poate fi de sau aprobări”, spune Toma, CryptoDATA, citat de Agerpres.

Punctul forte al de şi patentat de CryptoDATA, VOBP (Voice Over Blockchain Protocol). Această tehnologie acum implementată, testată şi pe dispozitivele adresate larg IMPulse K1 şi WHIM Laptop, a explicat Toma.

„Până acum, acest protocol s-a a fi impenetrabil şi cu o de de mare. Din acest motiv, dorim construim o reţea globală la acest protocol. Facem balonului acest a testa semnalului, viteza de transfer şi acoperirea dispozitivelor.”
Ovidiu Toma

Dacă februarie 2021, cu Momentus şi SpaceX, compania primul de joasă a Pământului. Conform companiei, GLOBAR va mobilitate, flexibilitate şi comunicaţiilor şi de date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *